Nibo Stone NL

Françoise Thijssen

Medewerker orderadministratie
Françoise Thijssen

T: 077-382 15 41
E: francoise@nibostone.nl

Françoise is één van de nieuwste aanwinsten van Nibo Stone. Ze is in september 2020 bij Nibo Stone begonnen en is een frisse, jonge aanvulling op het team. Ze werkt als Medewerker Orderadministratie en werkt vooral veel samen met Kevin en Johan. Ze ondersteunt de heren van de binnendienst op het gebied van de orderverwerking voor de zakelijke tak van Nibo Stone. Daarnaast is zij de altijd vrolijke stem aan de telefoon en is zij contactpersoon in de aftersales van de particuliere orders.

Maar waarom heeft ze voor Nibo Stone gekozen en is ze hier gaan werken? Het werken in de bouw heeft haar altijd al aangesproken, ze vindt deze branche heel interessant. Ze heeft zich in de afgelopen tijd dan ook flink verdiept in alles wat te maken heeft met vensterbanken, dorpels en andere afbouwelementen. Ook heeft ze onlangs met succes de basiscursus natuursteen gehaald. En Françoise vindt dat er bij Nibo Stone een hele goede werksfeer hangt en ze is dan ook met open armen ontvangen door het team. Dat maakt het werken elke dag een stuk leuker!

Wat ze het allerleukste vindt om te doen in haar werk? Daar is ze kort over: Een groot bouwproject binnenhalen! En dan natuurlijk ook nog het project helemaal naar wens afronden. Dat geeft haar echt een goed gevoel. Maar dat is niet het enige waardoor ze aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis gaat. Dat ligt ook aan de leuke sfeer en haar band met haar collega’s. “We werken hard, maar er is altijd ruimte voor een grapje.”

“Nibo Stone staat met beide benen op de grond en heeft korte lijnen. Dit in samenhang met de kwaliteit die Nibo Stone levert maakt het een geweldig bedrijf om voor te werken.”

Naast Nibo Stone heeft ze natuurlijk ook nog veel vrije tijd en die besteedt ze het liefste aan een flinke wandeling in de avond. Ook gaat ze graag sporten.

“Blijf te allen tijde lekker jezelf!”