Nibo Stone NL

Françoise Thijssen

Orderverwerker particulier
Françoise Thijssen

T: 077-382 15 41
E: [email protected]

Françoise is in september 2020 bij Nibo Stone begonnen en is een frisse, jonge aanvulling op het team. Ze is begonnen als Medewerker Orderadministratie en werkte vooral veel samen met Kevin en Johan. Ze ondersteunde daarbij de heren van de binnendienst op het gebied van de orderverwerking voor de zakelijke tak van Nibo Stone. Door een interne verschuiving in taken heeft Françoise zich vanaf mei 2022 gestort op de particuliere orderverwerking en aftersales. Zij verzorgt een deel van de inkoop en informeert de klant na aankoop over het verdere verloop van de order en zorgt ervoor dat de order op het juiste moment geleverd wordt. Daarnaast is zij de altijd vrolijke stem aan de telefoon.

Maar waarom heeft ze voor Nibo Stone gekozen en is ze hier gaan werken? Het werken in de bouw heeft haar altijd al aangesproken, ze vindt deze branche heel interessant. Ze heeft zich in de afgelopen tijd dan ook flink verdiept in alles wat te maken heeft met vensterbanken, dorpels, vloeren en andere afbouwelementen. Ook heeft ze onlangs met succes de basiscursus natuursteen gehaald. En Françoise vindt dat er bij Nibo Stone een hele goede werksfeer hangt en ze is dan ook met open armen ontvangen door het team. Dat maakt het werken elke dag een stuk leuker!

Wat ze het allerleukste vindt om te doen in haar werk? Daar is ze kort over: Een tevreden klant! Als je aan het verbouwen of nieuw aan het bouwen bent, dan heb je een hoop aan je hoofd. Françoise zorgt ervoor dat de klant zich over de vloer in elk geval geen zorgen hoeft te maken. En als er dan eens iets misgaat (gelukkig is dat maar zelden), dan zoekt ze samen met de klant zo snel mogelijk naar een oplossing. Als dat gelukt is, geeft haar dat echt een goed gevoel. Maar dat is niet het enige waardoor ze aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis gaat. Dat ligt ook aan de leuke sfeer en haar band met haar collega’s. “We werken hard, maar er is altijd ruimte voor een grapje.”

“Nibo Stone staat met beide benen op de grond en heeft korte lijnen. Dit in samenhang met de kwaliteit die Nibo Stone levert maakt het een geweldig bedrijf om voor te werken.”

Naast Nibo Stone heeft ze natuurlijk ook nog veel vrije tijd en die besteedt ze het liefste aan een flinke wandeling in de avond. Ook gaat ze graag sporten.

“Blijf te allen tijde lekker jezelf!”