Nibo Stone NL

Johan Spee

Verkoper, werkvoorbereider en calculator
Johan 800 600

T: 077-387 14 40
E: [email protected]

Johan werkt al 13 jaar bij Nibo Stone en is hier terechtgekomen via zijn broer die ook werkzaam was bij Nibo Stone op dat moment. Hij is hier aan de slag gegaan als Verkoper binnendienst/Calculator. Dat betekent eigenlijk dat hij heel veel verschillende soorten dingen doet bij Nibo Stone. Zo is hij bezig met de calculatie, de werkvoorbereiding, de sales (van zowel de zakelijke markt als de particuliere markt) en de transportplanning. Ook ondersteunt hij in ICT-taken en ja, ze zetten hem soms ook nog wel eens in als postbode of heftruckchauffeur.

Waarom hij bij Nibo Stone is gaan werken? Hij had van zijn broer veel verhalen gehoord over de sfeer bij Nibo Stone en hoe de organisatie in elkaar steekt. Hij werkte al in de tegelbranche en was toe aan een nieuwe uitdaging. “Het klantgerichte team van Nibo Stone, veelzijdig en meedenkend, dat vind ik echt de kracht van Nibo Stone, daarom zou ik met dit bedrijf samenwerken.”

Zijn allergrootste passie in het werk is toch wel met stip op nummer 1: Sales! Hij is altijd op zoek naar een langdurige en vertrouwde samenwerking met zijn klanten en Johan is voortdurend bezig met het starten en opbouwen van relaties met zowel nieuwe als bestaande klanten.

Het mooiste compliment wat hij kan krijgen is dat klanten de samenwerking zeer prettig vonden en hij ze weer terugziet bij een volgend bouwproject.

Als je Johan zegt, zeg je Bourgondiër. Johan is gek op een lekker diner met een goed glas wijn. En dat kookt hij dan zelf want koken is een grote hobby! Dit doet hij samen met zijn familie en vrienden of met zijn kookclub. Het liefste kookt hij Italiaans, want Italië is echt zijn vakantieland waar hij jaarlijks graag terugkeert. Daarnaast is het een echte Limburger en dus fervent “vastelaovesvierder” en tot slot vind je hem ook nog op het volleybalveld!

“Ik ben overal voor te porren maar heb nergens tijd voor.”