Nibo Stone NL

Kevin van den Haspel

Commercieel technisch medewerker
Kevin 800 600

T: 077-387 14 40
E: [email protected]

Kevin is inmiddels 4 jaar werkzaam bij Nibo Stone. En uniek bij Nibo Stone: Kevin is geen Limburger. Hij is 11 jaar geleden voor zijn geliefde van Rotterdam naar Venlo geëmigreerd. Toen hij gewend was aan het bourgondische Limburgse leven was het tijd voor de volgende stap. En dat is Nibo Stone geworden. Kevin werkt hier als Commercieel technisch binnendienst medewerker. Dit betekent dat hij vooral bezig is met werkvoorbereiding, acquisitie, orderverwerking, aftersales en verkoop, allemaal gericht op de zakelijke markt.

Waarom hij bij Nibo Stone werkt? Hij voelt zich daar geen nummertje maar echt one of the guys. Hij voelt zich betrokken bij het bedrijf en iedereen is gelijk. “Je kan hier echt zelf het verschil maken”. Hij ziet de kracht van het bedrijf vooral in de snelle levertijden, de betrouwbaarheid en de goede kwaliteit van de producten. Een reden om trots te zijn om bij dit bedrijf te werken.

Kevin vindt het allerleukste aan zijn werk het contact dat hij heeft met klanten en dat hij ook echt een band kan opbouwen met de klant. Vooral het commerciële gedeelte dus!

Zijn ambitie bij Nibo Stone voor de toekomst? De omzet van de bouw te verdubbelen! Daar komt hij dagelijks zijn bed voor uit! Dat betekent het verkopen van onder andere raamdorpels, vensterbanken en deurdorpels.

Het grootste compliment wat je hem kan geven is als een klant zo tevreden is dat hij of zij zonder na te denken het volgende project bij Nibo Stone bestelt. Hij gaat dan ook met een goed gevoel naar huis wanneer hij een groot project binnen heeft gehaald.

Naast het werk bij Nibo Stone is Kevin zeer sportief, hij houdt ervan om veel te bewegen, dit doet hij in de vorm van fitness maar ook hardlopen doet hij regelmatig. Kevin heeft twee jonge kinderen, daar maakt hij graag veel tijd voor vrij.

“Je kan hier echt zelf het verschil maken”