Nibo Stone

Nieuwe kleur vensterbank

Website Banner Zakelijk

Naast de twee witte, twee grijze en zwarte marmercomposieten, introduceert Nibo Stone nu ook een beige composiet: Nibo Marmercomposiet Crema. Met dezelfde duurzame eigenschappen als de andere materialen, is deze kleur een welkome aanvulling op het kleurengamma van Nibo Stone.

Marmercomposiet Crema Vierkant

De voordelen van Nibo Marmercomposiet Crema

  • Lijkt op natuursteen, maar 30% goedkoper
  • Niet breukgevoelig
  • Vormvast
  • Uniform uiterlijk
  • Levertijd maximaal 3 weken

Voor alle binnentoepassingen geschikt

Nibo Marmercomposiet Crema is geschikt als vensterbank en alle andere binnentoepassingen zowel in individuele woningen als in gebouwen met normaal collectief gebruik. Ook kan het materiaal buiten worden toegepast bij niet opgesloten elementen die uit het gevelvlak springen en bij dunne platen die rondom kunnen ventileren. Denk hierbij aan raamdorpels en deur- en raamkaders.

Warme uitstraling

Nibo Marmercomposiet Crema bestaat uit 96% marmergranulaat dat is gebonden met een hoogwaardige kunsthars. Het materiaal heeft een warme zandkleur waarin grotere en kleinere spikkels van lichtere en donkerdere beige tinten te zien zijn. Hierdoor heeft het materiaal qua uiterlijk sterke gelijkenissen met kalksteen. De oppervlakte is gepolijst. Zo komt de kleur en uitstraling van het materiaal het beste tot zijn recht. Het materiaal heeft een uniform uiterlijk, dat weinig tot niet zal verschillen per partij.

De prijs & de kwaliteit

Nibo Stone koopt de platen rechtstreeks in bij de producent en is nauw betrokken bij het productieproces. Zo kan een constante kwaliteit en continuïteit van de aanvoer gewaarborgd worden. We hebben altijd platen op voorraad staan zodat een maximale levertijd van 3 weken verzekerd is.

De Crema is een duchtige concurrent van kalksteen vensterbanken. Het materiaal is minder poreus (minder vlekgevoelig) en heeft een hogere druksterkte en buigsterkte (minder kans op breuk). Het grootste voordeel zit ‘m in de prijs. De prijs van een vensterbank in Nibo Marmercomposiet Crema ligt ca. 30% lager dan die van een gemiddelde marmeren vensterbank. Ook liggen de kosten voor de bewerking van het materiaal lager (kopafwerking, verstek, uitsparing) omdat het materiaal makkelijker te bewerken is.

Benieuwd naar dit materiaal? Vraag nu een gratis monster aan.

Vraag monster aan

19 juni 2020