Nibo Stone

Zo kies je de vloer die bij je past

27 september 2020 Keramische tegels, Natuursteen tegels, Terrastegels
Van  Eikeren 070908 245 1500 900 85
Belangrijke zaken die je moet weten

Het gebruik van de ruimte

Het gebruik van de ruimte bepaalt mede welke tegelvloer daar het beste is. Een entree vraagt om een harde en slijtvaste tegel waar vuil relatief weinig vat op heeft, terwijl een badkamer of wellnessruimte om een vloer met een stroef oppervalk vraagt. In de keuken wil je liever niet een tegel waar snel vlekken in trekken en de trap moet moeiteloos duizenden voetstappen kunnen trotseren. Voor buiten kies je wellicht liever voor een terras dat zijn kleur behoudt.

Houtlook Keramisch Parket Nibo Stone Natuursteen En Keramiek 1

De gezinssamenstelling

Het is ook verstandig om even stil te staan bij de samenstelling van uw gezin. Een gezin met jonge kinderen in een eengezinswoning heeft immers heel andere eisen dan een echtpaar op leeftijd in een appartement.

Kleine kinderen vallen veel en hebben dus geen baat bij een gladde vloer. Ook een enthousiast huisdier zal moeite hebben met een spiegelgladde vloer. Brengt diezelfde hond bergen zand naar binnen of wordt er veel met stoelen geschoven, dan is het beter te kiezen voor een vloer die wat minder krasgevoelig is. Donkere terrastegels absorberen het zonlicht en kunnen in de zomer behoorlijk warm worden, misschien wel te warm voor kleine kindervoetjes. Kies dan liever voor een leisteen of een lichtere variant.

Himalaya Grey  Nibo  Stone 1500 900 85
Kies voor een functionele vloer die past bij je gezin en lifestyle, dan kun je jarenlang onbezorgd genieten!

Welke verwachtingen heb je van een tegelvloer?

Natuursteen is een natuurproduct, geen enkele tegel is hetzelfde. De natuur laat zich immers niet kopiëren. Natuursteen is een puur en authentiek product waarbij de unieke structuur het karakter van de vloer bepalen. Een natuursteen vloer is tijdloos en niet aan mode onderhevig.

Keramische tegels worden geproduceerd uit klei dat onder druk in vorm wordt geperst en bij hoge temperaturen wordt gebakken. De perfectionering van het product maakt een zeer harde en duurzame tegel met een van te voren vastgesteld kleurenspectrum.

Coulseur 120 60 Nibo Stone

Wil je nog even alles op een rijtje? Download dan hieronder onze handige infographic met 1o tips waar je op moet letten bij het kiezen van je nieuwe vloer.

Download 10 handige tips

Persoonlijk wensenlijstje

Wanneer je rekening houdt met je eigen verwachtingen, kies je niet alleen voor mooi, maar vooral voor een functionele vloer waar je jarenlang onbezorgd op kunt leven. Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over het materiaal, de legwijze en het onderhoud. Je bent van harte welkom in onze showroom in Vianen en Venlo waar zes dagen in de week onze adviseurs klaar staan om je een deskundig en persoonlijk advies te geven. Je kunt vrijblijvend binnen lopen of een afspraak maken.

Maak afspraak