Nibo Stone NL

Castle Stone; een vloer met karakter

01 juni 2023

Val jij ook zo voor de landelijke stijl? Dan hebben wij een vloer die hier perfect bij aansluit! Geïnspireerd op oude kasteelruïnes, is de Castle Stone een op en top landelijke vloer. De bruingrijze vloertegel wordt geïmporteerd uit Marokko. Hier wordt de tegel op ambachtelijke wijze met de hand verouderd en doet zo zijn naam eer aan.

Castle Stone Gris

Extra brede tegels, een rustig geheel

De tegels zijn leverbaar in twee extra brede breedtematen (61 en 50 cm). De lengte van de tegels wisselt. Door te spelen met de twee breedtematen, ontstaat een natuurlijk verband dat heel mooi past bij jouw landelijke woonstijl. Deze vloer steelt de show in je woonkamer, maar is ook prachtig te combineren met een landelijke keuken of badkamer.

Castle Stone 3

Ook je terras in landelijke stijl

De tegels zijn zowel binnen als buiten toe te passen dus ook buiten op jouw terras kun je de landelijke woonstijl terug laten komen. Huis en tuin worden één. Kleed je terras aan met houten meubelen, terracotta of rieten potten, een mooie buitenspiegel en natuurlijk veel bloemen en planten en je hebt een heerlijk plekje om van te genieten.

Castle Stone Gris 1

Ontspannen in plaats van poetsen

De Castle Stone is heel eenvoudig schoon te houden. Het is een vaste harde tegel waar vuil en vlekken niet snel in trekken. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen met een daarvoor geschikt middel is voldoende om deze vloer jarenlang als nieuw te houden. Zo hou je tijd over voor leukere dingen!

Castle Stone Gris 2

Laat je Castle Stone leggen door een professional

Een vloer is de basis voor de inrichting van je huis. Die wil je natuurlijk perfect gelegd hebben. De Castle Stone is een echt ambachtelijk natuurproduct, waarbij geen enkele tegel hetzelfde is. Omdat de tegels met de hand gemaakt zijn, zijn ze nooit allemaal precies even groot en dik. Ook kan het voorkomen dat de hoeken niet precies 90 graden zijn. Voor een goede natuursteenzetter is dat allemaal geen probleem. Die kan de verschillen in maatvoering opvangen in het werk zodat het resultaat een mooie en vlakke vloer is. Ervaren tegelzetters leggen geen tegels, zij máken een vloer!

Castle Stone 7

Beleef de Castle Stone in onze showroom

De Castle Stone is een vloer die je echt moet beleven. Door de verschillende kleurtinten en verschillen in de oppervlakte, is geen ene tegel hetzelfde. Samen vormen ze een geheel en maken echt de vloer. Dat moet je zien! Dat kan in onze showrooms in Vianen en Venlo. Maak even een afspraak met een van onze adviseurs, dan kan hij je nog veel meer vertellen over deze vloer!

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Onze Castle Stones Collection

Iedereen kent wel die prachtige historische stenen vloeren uit kastelen, kloosters en kerken. Zo’n natuurstenen vloer…
31 mei 2023

Blog

Dit zijn de vloerentrends in 2023

Net als ieder jaar, vertellen we je ook nu graag wat de nieuwste woontrends zijn voor 2023 en welke vloeren daar…
29 november 2022

Blog

Vieux Carbo, Dé landelijke vloer bij uitstek

Ga jij voor een landelijke woonstijl? Dan val je geheid voor onze Vieux Carbo. Deze ontzettend stoere vloer is niet…
12 juli 2022
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Anoniem
Veel keuze, goede kwaliteit en kennis van zaken
★★★★★ ★★★★★
Zwager
Mooie tegels en goede service
★★★★★ ★★★★★
Stef
Prima voorlichting en mooie vloer! Zeer blij mee.