BLOG - oktober 2015 Uit passie voor natuursteen en keramiek

Leisteen vloertegels als blikvanger in uw interieur

31 oktober 2015

Leisteen vloertegels zijn niet alleen populair vanwege hun stoere uitstraling, maar ook dankzij de betaalbare prijs en het onderhoudsvriendelijke karakter. Het is een duurzame vloer die heel geschikt is voor in de woonkamer en keuken, maar ook voor de badkamer of buiten op het terras.…

Lees meer

Natuursteen of keramiek? Het blijft een kwestie van smaak

24 oktober 2015

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. Vaak wordt er gekozen voor tegels vanwege het gemakkelijke onderhoud en de lange levensduur. Maar dan ben je er nog niet. Want wat is nou beter? Een keramische of een natuursteen vloer?

Lees meer

Marmer, weer helemaal van nu

17 oktober 2015

Marmer heeft een ware comeback gemaakt in het interieur. Het klassieke materiaal past heel goed in een moderne woning en heeft een fantastische uitstraling. In de badkamer, in de keuken, in de woonkamer. Je ziet marmer weer overal terugkomen.

Lees meer

Groen wonen, dé woontrend van 2016

10 oktober 2015

Er zit een stijgende lijn in de ontwikkeling van de “groene” architectuur. We gaan snel vooruit en dat mede door de manier waarop we over groen en duurzaam zijn gaan denken. Het geitenwollensokken gehalte lijkt eindelijk plaats te maken voor hip, groen en vooral bewust leven. En wat past daar nou beter bij dan natuursteen?

Lees meer

Hoe houdt u uw natuursteen vloer als nieuw?

03 oktober 2015

Het onderhoud van natuursteen is eenvoudig en niet bewerkelijk, mits de juiste onderhoudsmiddelen worden toegepast. Zelfs na jaren intensief gebruik behoudt het materiaal zijn natuurlijke schoonheid.

Lees meer