Nibo Stone NL

Tommie van Nieuwenborg

Particuliere orderverwerking
Tommie Nibo Stone bewerkt

T: 077 720 19 05
E: [email protected]

Tommie van Nieuwenborg volgt de studie bedrijfskunde aan het Notenboom in Eindhoven. In dat kader was hij op zoek naar een stageplek. Het zou logisch zijn als hij in het familiebedrijf van de Van Nieuwenborgs stage zou gaan lopen, maar dat vond hij te voor de hand liggend. Toch nodigde zijn oom Maurice hem uit voor een gesprek want Nibo Stone had een mooie opdracht voor hem en was ervan overtuigd dat Tommie hier voldoende uitdaging in zou vinden. Hij kreeg de opdracht om de bedrijfsprocessen van Nibo Stone in kaart te brengen, te analyseren en suggesties voor optimalisatie te doen. Het was daarbij de bedoeling dat hij alle afdelingen van het bedrijf onder de loep zou nemen en hoe kun je een beter beeld krijgen dan gewoon mee te werken op die afdeling. Dus Tommie kreeg een spoedcursus heftruck en begon achter op het terrein bij de voorraden. Hij hielp mee met het klaarzetten van orders en kreeg de stenen fysiek in de hand. Hij keek mee in de productie en hielp daarna mee in de orderverwerking van de particuliere orders en de inkoop daarvan. Ook mocht hij proeven aan de verkoop en de marketing. De stage duurde 3 maanden.

Na zijn stage is Tommie blijven plakken. Hij helpt mee in de orderverwerking en af en toe in de verkoop. Hij vindt het contact met de klanten superleuk en vindt het fijn dat hij een steentje kan bijdragen aan het bedrijfsproces van Nibo Stone. Vooral de commerciële kant vindt hij heel interessant. Hij is blij met de verantwoordelijkheden die hij nu al krijgt en vindt het heerlijk om lekker druk bezig te zijn.

In zijn vrije tijd is Tommie graag onder de mensen. Lekker hapje eten met vrienden, terrasje pakken of op stap tot in de late uurtjes. Tommie is naast zijn studie veel bij Nibo Stone te vinden, dus hij is ook wel blij om soms gewoon thuis op de bank een serietje te kijken.

Zijn grote droom is om ondernemer te worden en het liefst wil hij dat bereiken in een zo kort mogelijke tijd. Hij is dus ook heel serieus met zijn studie bezig, want zo werkt hij heel doelgericht aan zijn toekomst. En vindt het dan ook geweldig als zijn baas hem een compliment geeft dat hij de dingen snel snapt en zijn taken goed oppakt. Zijn inzet is 100%. “Ik ben een echte doener, ik kan me ergens echt in vast bijten. Het komt je niet aanwaaien, je moet er zelf achteraan. Net dat stapje extra maakt het verschil!”.

“Niet lullen, maar poetsen. Aanpakken en doorgaan!”