Nibo Stone NL

Tom Dahmen

Particuliere orderverwerking
Tom 800 600

T: 077 720 19 05
E: tom@nibostone.nl

Tom werkt al sinds zijn jonge jaren bij Nibo Stone. Wat begon op de zaterdagen als 16 jarige jongen met opruimen is uitgegroeid tot een allround functie. Tom werkt inmiddels alweer 8 jaar bij Nibo Stone en houdt zich vooral bezig met particuliere orderverwerking en alles wat daarbij komt kijken. Een hele diverse functie want Tom weet vaak in de ochtend niet wat de dag gaat brengen. Hij zorgt ervoor dat orders verwerkt en geleverd worden en dat klanten tevreden zijn. Als er onverhoopt toch een klacht binnenkomt dan zorgt Tom ervoor dat dit netjes opgelost wordt!

Wat hij het leukste vindt om te doen? Het oplossen van klachten! Dat klinkt misschien raar want geen enkel bedrijf wil klachten, maar dit is helaas onvermijdelijk. “Het oplossen van dergelijke problemen vraagt al mijn kennis en ervaring en is daarmee erg uitdagend. Het denken in oplossingen en het proberen te voldoen aan de wensen van de klant binnen hetgeen dat mogelijk is vind ik ontzettend leuk om te doen.”

Waarom hij bij Nibo Stone werkt? Nibo Stone gaat erg ver voor haar klanten en benadeelt soms zichzelf als dit de klant tevreden stelt. Dat zie je hedendaags niet veel meer en dat vindt hij een echte kracht van het bedrijf. Iets wat begonnen is als bijbaantje is uiteindelijk door eigen inzet en gekregen kansen uitgegroeid tot een baan bij een bedrijf waar hij zich steeds meer thuis is gaan voelen. Hij hecht vooral veel waarde aan het hechte team, de diversiteit in zijn werk en de vrijheid die hij krijgt.

Tom heeft veel over voor de tevredenheid van de klant, als hij daarvoor in de avonden of de weekenden nog aan het werk moet dan is dat geen probleem. Wanneer klanten hiervoor waardering uitspreken is dat het mooiste compliment dat hij kan krijgen in zijn werk.

Een leuk verhaal uit de tijd dat hij bij Nibo Stone werkt? “Een klant belde woedend dat wij slechte tegels hadden geleverd omdat er allemaal strepen in de vloer zaten na het leggen. Achteraf bleek dat de klant (die zelf de vloer had gelegd) de natuursteen tegels ondersteboven had verlijmd en de strepen de zaagsneden van het op dikte zagen van de tegels waren.”

Naast zijn werk is Tom ook een echte bezige bij. Zijn interesses veranderen voortdurend, maar als hij ergens voor gaat dan verdiept hij zich er helemaal in, of het nu gaat om fitness, voeding, electrisch rijden, horloges of aandelen. Hij leert graag veel en neemt uit alles waar hij zich in verdiept iets mee.

“In the face of the impossible, become inspired”