Nibo Stone NL

Tim Holtermans

Productieleider
Tim Holtermans

T: 077-382 15 41
E: [email protected]


Tim is chef werkplaats bij Nibo Stone en hij is hier terecht gekomen via zijn vader! Zijn vader werkte al bij Nibo Stone en vroeg hem of hij hier ook niet wilde komen werken.

Chef werkplaats, wat houdt dat nu in? Dat betekent dat hij de werkvoorbereiding regelt voor alle mannen in onze eigen steenhouwerij. Hij zorgt dat alle bonnen op de goede plek zijn zodat iedereen weet wat hij moet zagen. Daarnaast zorgt hij voor opleiding, uitleg hoe dingen moeten gebeuren, controleert hij op veiligheid, zorgt hij voor het contact tussen het kantoor en de productie zodat alles soepel verloopt en richt hij de scan-applicatie voor de computergestuurde zaag in.

Hij is in 2011 bij Nibo Stone begonnen, eerst als allround productiemedewerker ofwel machinaal natuursteenbewerker en later is hij doorgegroeid tot chef werkplaats. De reden dat hij hier nog werkt? Hij kreeg de kans om zich te ontwikkelen en door te groeien, want 10 jaar achter een zaag staan dat zag hij niet zo zitten.

Het leukste aan zijn werk vindt hij het computergedeelte, Power BI en het inrichten en in de gaten houden van de scanners en applicaties. Tot slot is ook het aansturen van de mannen uit de productie echt zijn ding.

Zijn stoute droom op werkgebied? Hij zou heel graag doorgroeien naar een kantoorbaan volledig in de IT. Een mooie toekomstdroom want voor nu zit hij nog helemaal goed waar hij nu zit.

Hij gaat met een goed gevoel naar huis wanneer alles soepel is verlopen. Het is fijn als het werk goed af is en er weinig fout is gegaan.

Het leukste wat hij mee heeft gemaakt bij Nibo Stone? “Eigenlijk was ik volgens Maurice de slechtste sollicitant ooit, ik kwam net van een heel frustrerend gesprek en moest in één keer door. Maar uiteindelijk ben ik toch aangenomen en heb ik het voordeel van de twijfel gekregen.” Volgens ons is dat een goede beslissing geweest! En de andere leuke verhalen? Die zijn vooral bedoeld voor de mannen van de productie, die horen niet altijd op het internet thuis.

Naast Nibo Stone is hij gek op karper vissen, gitaar spelen, computers, gamen, uit eten gaan, weekendjes weg gaan en op leuke uitjes met zijn vrouw.

En zoals Tim altijd zegt: “Alles komt goed!"