Nibo Stone NL

Gabor Lakatos

Allround productiemedewerker
Gabor 2

Gabor werkt nog niet zo lang bij Nibo Stone maar heeft het nu al heel erg naar zijn zin. Hij komt uit Hongarije en heeft vele jaren in Engeland gewoond. Toen kwam de Brexit en wilde hij liever in Nederland wonen. Hij is naar Nederland gekomen en is bij Nibo Stone gaan werken.

Hoe hij hier terecht is gekomen? Met de auto! Nee zonder gekheid, zijn vorige werk liep af en hij was op zoek naar nieuw werk. Vrienden raden hem aan om bij Nibo Stone te gaan werken. Tijdens zijn sollicitatie werd tegen hem gezegd: Als je een sterke man bent dan mag je hier komen werken!

Gabor is allround productiemedewerker in onze eigen steenhouwerij. Hij is begonnen met de kantenbaan (red. waar de zijkanten van vensterbanken worden geslepen), maar hij leert heel snel. Hij kijkt graag om zich heen en probeert zoveel mogelijk te leren bij Nibo Stone. Hij is namelijk graag met veel dingen bezig en maakt zijn werk graag uitdagend en afwisselend. Hij is nu voornamelijk bezig met inpakken, dat betekent dat hij de laatste is die een pakket of pallet aanraakt. Maar hij heeft nog grote ambities bij Nibo Stone.

“Ik wil graag nog leren zagen en polijsten. Hij wil het liefst zoveel mogelijk leren op alle gebieden en misschien uiteindelijk zelfs doorgroeien naar het werken op het kantoor van Nibo Stone.”

Hij is hier komen werken omdat het een compleet nieuwe industrie is voor hem, het werk is ook compleet nieuw voor hem. Dat maakt het heel interessant en uitdagend, en dat is wat hij zoekt in zijn werk. Daarnaast is hij fan van de eigenaren en het management bij Nibo Stone. “ Ze zorgen hier zo goed voor je en ze zijn echt heel goed voor ons.” Daarnaast is Gabor een echte perfectionist en hij wil het liefst dat alles hier perfect de deur uitgaat.

Het leukste vindt hij dat hij kan leren en werken tegelijk. Op deze manier kan hij zijn kennis alleen maar verder uitbreiden. Maar ook de werktijden en het team, daar is hij ook zeer over te spreken. In zijn vrije tijd is Gabor vooral bezig met voetbal, hij heeft altijd professioneel gevoetbald en voetbalt nog steeds heel graag. Inmiddels is de 3e helft ook erg populair geworden bij hem. Daarnaast speelt hij graag Fifa, kijkt hij veel voetbal op tv en dan vooral de premier league en probeert hij goed Nederlands te leren want hij is zeker nog van plan hier langere tijd te verblijven.

“Ik krijg heel veel support van het management en van mijn collega’s, hierdoor voel ik me gewaardeerd. Daarnaast zijn er korte communicatielijnen en leert hij veel, niemand is boos wanneer er een keer iets fout gaat.”