Nibo Stone NL

Vloerverwarming

Wordt er onder je tegelvloer vloerverwarming aangebracht door een installatiebedrijf dat door Nibo Stone is aanbevolen? Dan kun je kort na je aankoop een mail ontvangen met hierin de bevestiging van de geschatte legdatum, de eventueel reeds overeengekomen installatietarieven en de contactgegevens van de vloerverwarmingspecialist. Zij zullen zelf uiterlijk zes weken voor de geschatte legdatum contact met je opnemen om de situatie te bespreken. Mocht het onverhoopt zo zijn dat het vloerverwarmingsbedrijf nog geen contact met je heeft opgenomen, kun je hem zelf benaderen met de contactgegevens uit onze mail. Mocht je bouw of verbouwing vertraging oplopen, informeer dan zowel Nibo Stone als het vloerverwarmingsbedrijf hierover.

Indien noodzakelijk zal het bedrijf van te voren op locatie komen kijken. Het is mogelijk dat er, gezien de situatie ter plekke, nog bijkomende kosten zijn. Je krijgt dit altijd van te voren te horen. Dit zal daarnaast schriftelijk in een definitieve offerte worden bevestigd. Zo sta je achteraf nooit voor verrassingen. Het factuurbedrag voor de vloerverwarming betaal je rechtstreeks aan het installatiebedrijf op de dag van oplevering.

Voer het opstookprotocol uit om scheurvorming in de dekvloer te voorkomen

Om scheurvorming in de dekvloer te voorkomen, is het belangrijk dat je het opstookprotocol - bij voorkeur meermaals - uitvoert. Belangrijk is vooral om de vloerverwarming regelmatig en langzaam op temperatuur te brengen en ook weer langzaam te laten afkoelen. Neem het opstook- en afkoelprotocol ook door met de aannemer. Het opstookprotocol kan zowel voor als na plaatsing van de tegelvloer worden uitgevoerd. Wacht na plaatsing 3 weken om de vloer voldoende tijd te geven om te drogen.

Zorg ervoor dat je de vloerverwarming tenminste 1 dag voor het leggen hebt uitgezet zodat de ondervloer koud is voordat begonnen wordt met leggen.

Nadat de vloer gelegd is, heeft deze tijd nodig om te drogen. Het is belangrijk dat dit gelijkmatig en niet geforceerd gebeurt. Geef de vloer daarom zo’n 3 weken de tijd voordat je de vloerverwarming weer aanzet.

Tom 800 600

Vragen over je vloerverwarming?

Tom geeft je graag een antwoord. Bel hem op T 077 396 76 60 of mail hem via onderstaande button.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Behaaglijk warme vloertegels met vloerverwarming

Ga je binnenkort een nieuwe vloer aanschaffen? Overweeg dan ook eens om dit te combineren met vloerverwarming.…
03 februari 2019

Blog

Een tegelvloer in je slaapkamer

Je zou er misschien niet direct aan denken, maar tegels zijn ook voor je slaapkamer een hele slimme oplossing. Het is…
29 september 2020

Blog

Wat kosten keramische tegels?

Keramische vloertegels winnen de laatste tijd veel aan populariteit. Niet voor niets want keramische tegels bieden veel…
25 januari 2017
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 130 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Marco Berkhout
Prachtige vloeren. Mooi gelegd. Alles uitstekend geregeld.
★★★★★ ★★★★★
F. Meeboer
Prachtige vloer, zeer tevreden, deskundige legger, afspraken allemaal goed nagekomen