Nibo Stone NL

Levering

Veel vloeren staan op voorraad in ons magazijn in Venlo. Zodra je order is geplaatst, wordt jouw vloer gereserveerd en staat klaar voor levering. Sommige vloeren worden op commissiebasis bij de producent besteld. Direct na aankoop wordt jouw vloer besteld. Tijdens het verkoopgesprek heb je een geschatte datum aangegeven waarop je de vloer nodig denkt te hebben. Jouw vloer wordt ca. 1 maand voor deze datum door de leverancier in ons magazijn geleverd. Het is dus belangrijk dat je ons op de hoogte stelt wanneer deze datum verandert.

Het afroepen van jouw vloer

Je bepaalt zelf de datum van levering, meestal gaat dit in overleg met de tegelzetter. Zodra de definitieve leverdatum bekend is, horen wij dat graag van je. We plannen dan de levering in op die datum. Doe dit uiterlijk twee weken van te voren. Je ontvangt per mail een bevestiging van de levering en de factuur met het verzoek deze uiterlijk 2 dagen voor levering te betalen. Controleer ook even of het leveringsadres correct is.

Het is ook mogelijk om jouw levering in een specifiek tijdvak te laten leveren. Dit kun je aangeven bij het afroepen van je vloer. Er kan tussen 7.00 uur 's ochtends en 17.00 uur s'avonds gelost worden. Je betaalt hiervoor een meerprijs. Deze prijs is afhankelijk van de ruimte in tijd van het tijdvenster. Een levering in een tijdvak van 4 uur (bijvoorbeeld 's ochtends) heeft een lagere toeslag dan een levering in een tijdvenster van een uur.

De levering

Jouw vloer wordt geleverd door een extern transportbedrijf. Dit bedrijf rijdt met vrachtwagens van 16 meter lang. Jouw vloer wordt geleverd op houten wegwerppallets of in houten kisten. De pallets/kisten worden geleverd met een elektrische palletwagen. Dit lukt alleen als de vrachtwagen op maximaal 50 meter van het huis kan komen. De palletwagen heeft een vlakke en verharde ondergrond nodig (geen helling).

Kan de vrachtwagen niet zo dicht bij jouw huis komen (verder dan 50 meter) of is de weg nog onverhard, dan kan jouw vloer gelost worden met een kooiaap. De transporteur vraagt hiervoor een meerprijs, welke wij aan je doorberekenen. Tegels groter dan 180 cm worden standaard met een kooiaap geleverd. Ook hiervoor geldt een toeslag.

De pallets/kisten worden voor de deur neergezet. Heb je ze liever ergens anders, geef dat dan even aan bij de chauffeur. Als de palletwagen daar kan komen zal de chauffeur, in alle redelijkheid, jouw aanwijzingen opvolgen.

Je vloer wordt meestal op de dag voorafgaande aan de dag waarop de legger jouw vloer gaat leggen, geleverd. Zorg ervoor dat ze goed worden beschermd tegen regen en vorst. Als je de tegels gaat verplaatsen, zorg dan er voor dat je de tegels met de bovenkanten tegen elkaar weg zet, dan heb je de minste kans op beschadigingen. Ze ze niet in de ruimte waar de legger moet gaan leggen, dan staan ze niet in de weg.

Controleer de tegels voor het leggen

Wij hebben er alles aan gedaan om je vloer zo goed mogelijk te verpakken en te beschermen tijdens het transport. Toch kan het voorkomen dat er tegels zijn gebroken of dat je niet de vloer ontvangt die je hebt bestelt. Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten en begin niet met leggen voordat je contact met ons hebt gehad. Het kan voorkomen dat de gehele partij moet worden omgeruild in verband met mogelijke verschillen in kleur. Als de vloer eenmaal is gelegd, kunnen wij geen reclamatie meer accepteren.

Breuk van 2% valt binnen de tolerantie

2% Breuk is geen enkel probleem. De legger zal passtukken nodig hebben aan de kanten van de vloer en moet hier toch tegels voor verzagen. Bij aankoop van de vloer heeft de verkoopadviseur rekening gehouden met dit snijverlies en heeft hier extra tegels voor geteld. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je tegels te kort komt.

Tegels retourneren

Heb je tegels over? Zorg dat je altijd een aantal tegels bewaart voor het geval van schade. Wil je tegels retourneren? Dat kan als het een voorraadartikel betreft. Je ontvangt 75% van de aankoopwaarde van de geretourneerde artikelen, mits droog en onbeschadigd. Restantpartijen of vloeren die op commissiebasis zijn besteld, kunnen wij helaas niet retour nemen.

Tom 800 600

Vragen over je levering?

Stel je vragen aan Tom. Dat kun je doen door met hem te bellen via T 077-396 76 60 of een mail te sturen via onderstaande button.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Keramisch parket - Het beste van twee werelden

Wil je wel de warme uitstraling van hout maar heb je geen zin in het periodieke onderhoud van een houten vloer? Kies…
06 juli 2021

Blog

Zo kies je de vloer die bij je past

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee de basis van hele…
04 juli 2021

Blog

Nuvola, de nieuwste trend in keramische vloeren

Ben je op zoek naar een vloer die moet fungeren als rustige basis voor de rest van jouw interieur? Bekijk dan eens onze…
18 mei 2021
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 130 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Bert
Mooi keramisch parket geleverd, ook kleine nalevering zeer snel geleverd
★★★★★ ★★★★★
Anoniem
Topbedrijf! Superveel keus in tegels en vriendelijk personeel. Vloeren zijn heel groot gelegd dus je ziet heel goed hoe de vloer eruit ziet. Echt een aanrader als je op zoek bent naar tegels.