Nibo Stone NL

Betalingen

Je hoeft bij ons geen aanbetaling te doen (enkel bij restpartijen). Wel vragen we je uiterlijk 2 werkdagen voor levering de factuur te voldoen. Wij maken gebruik van een externe vervoerder, je kunt bij ons daarom niet aan de chauffeur betalen.

Je bestelling mag bij ons 6 maanden kosteloos in opslag blijven staan. Duurt het langer voordat je de tegels nodig hebt, is dat ook niet erg. Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt er onder jouw tegelvloer vloerverwarming geplaatst door een door Nibo Stone aanbevolen installatiebedrijf, dan ontvang je van hen rechtstreeks een offerte, voordat de werkzaamheden plaatsvinden. De factuur betaal je op de dag van oplevering rechtstreeks aan dit bedrijf.

Heb je ervoor gekozen je tegels te laten plaatsen door een door Nibo Stone aanbevolen tegelzetter, ontvang je van hem rechtstreeks een offerte, voordat de werkzaamheden plaatsvinden. Ook de factuur betaalt je rechtstreeks aan de tegelzetter bij oplevering.

Françoise Thijssen

Heb je vragen over je betalingen?

Neem contact op met Françoise op T 077 396 76 60 of mail haar via onderstaande button. Houd je ordernummer bij de hand, dan kan zij je snel helpen.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Zo kies je de vloer die bij je past

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee de basis van hele…
04 maart 2022

Blog

Classic Stone Collection, ongeëvenaarde imitatie van klassiekers

In onze interieur- en tegeltrends 2022 heb je al kunnen lezen hoezeer de invloeden van de natuur duidelijk zichtbaar…
01 maart 2022

Blog

Hoe herken je een professionele tegelzetter?

Bij het leggen van je vloertegels komen een aantal aspecten kijken die van belang zijn om tot het mooiste eindresultaat…
01 februari 2022
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 130 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Anoniem
prettige ervaring, deskundig personeel
★★★★★ ★★★★★
C. van der Horst
In een woord klantgericht, van bestelling en opslag tot contact met de juiste vloerlegger