Nibo Stone NL

Betalingen

Je hoeft bij ons geen aanbetaling te doen (enkel bij restpartijen). Wel vragen we je uiterlijk 2 dagen voor levering de factuur te voldoen. Wij maken gebruik van een externe vervoerder, je kunt bij ons daarom niet aan de chauffeur betalen.

Je bestelling mag bij ons 18 maanden kosteloos in opslag blijven staan. Duurt het langer voordat je de tegels nodig hebt, is dat ook niet erg. Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt er onder jouw tegelvloer vloerverwarming geplaatst door een door Nibo Stone aanbevolen installatiebedrijf, dan ontvang je van hen rechtstreeks een offerte, voordat de werkzaamheden plaatsvinden. De factuur betaal je op de dag van oplevering rechtstreeks aan dit bedrijf.

Heb je ervoor gekozen je tegels te laten plaatsen door een door Nibo Stone aanbevolen tegelzetter, ontvang je van hem rechtstreeks een offerte, voordat de werkzaamheden plaatsvinden. Ook de factuur betaalt je rechtstreeks aan de tegelzetter bij oplevering.

Tom 800 600

Heb je vragen over je betalingen?

Neem contact op met Tom op T 077 396 76 60 of mail hem via onderstaande button. Houd je ordernummer bij de hand, dan kan hij je snel helpen.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Keramisch parket - Het beste van twee werelden

Wil je wel de warme uitstraling van hout maar heb je geen zin in het periodieke onderhoud van een houten vloer? Kies…
06 juli 2021

Blog

Zo kies je de vloer die bij je past

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee de basis van hele…
04 juli 2021

Blog

Nuvola, de nieuwste trend in keramische vloeren

Ben je op zoek naar een vloer die moet fungeren als rustige basis voor de rest van jouw interieur? Bekijk dan eens onze…
18 mei 2021
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 130 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Peters-Bult
Uitstekende hulp plus uitvoering. Alles klopte.
★★★★★ ★★★★★
Michael
Leuke en vakkundige mensen om mee te werken.