Nibo Stone NL

Betalingen

Je hoeft bij ons geen aanbetaling te doen (enkel bij restpartijen en bepaalde aanbiedingen*). Wel vragen we je uiterlijk 2 werkdagen voor levering de factuur te voldoen. Wij maken gebruik van een externe vervoerder, je kunt bij ons daarom niet aan de chauffeur betalen.

Je bestelling mag bij ons 6 maanden kosteloos in opslag blijven staan. Duurt het langer voordat je de tegels nodig hebt, is dat ook niet erg. Het kan wel zijn dat we dan opslagkosten in rekening brengen. Neem hierover contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt er onder jouw tegelvloer vloerverwarming geplaatst door een door Nibo Stone aanbevolen installatiebedrijf, dan ontvang je van hen rechtstreeks een offerte, voordat de werkzaamheden plaatsvinden. De factuur betaal je op de dag van oplevering rechtstreeks aan dit bedrijf.

Heb je ervoor gekozen je tegels te laten plaatsen door een door Nibo Stone aanbevolen tegelzetter, ontvang je van hem rechtstreeks een offerte, voordat de werkzaamheden plaatsvinden. Ook de factuur betaalt je rechtstreeks aan de tegelzetter bij oplevering.

*Mocht dit van toepassing voor jouw order zijn, heeft de verkoopadviseur je hierover geïnformeerd tijdens het verkoopgesprek.

Françoise Thijssen

Heb je vragen over je betalingen?

Neem contact op met Françoise op T 077 396 76 60 of mail haar via onderstaande button. Houd je ordernummer bij de hand, dan kan zij je snel helpen.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Keramische wandtegels, niet alleen geschikt voor de badkamer

Keramische wandtegels zijn bij Nibo Stone te krijgen in een breed scala aan kleuren, maten en structuren. Dus er is…
21 maart 2023

Blog

Nieuw bij Nibo Stone: De marmer look tegels Marmorizzato

Marmer look tegels zijn hot! Dat is niet zo vreemd want deze keramische tegels stralen de luxe en rijkdom uit van echt…
16 maart 2023

Blog

De voordelen van een keramische tegelvloer ten opzichte een PVC vloer

Soms zien we door de bomen het bos niet meer. Al die vloeren lijken zo op elkaar! Welke moet ik nu kiezen? In deze blog…
01 maart 2023
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Anoniem
Een bedrijf met gedreven mensen die net een stapje verder zetten.
★★★★★ ★★★★★
Fam mondria
Een fijn bedrijf, goede voorlichting (Vianen), een mooi product. Hulp bij montage bedrijf vinden. Top medewerkers die alles in het werk stellen om gemaakte afspraken na te komen toen er tegenslag kwam bij de levering (warme douche is hier zeker op zijn plek).Een prachtig resultaat mede door het vakmanschap van “de leggers”.Wij zijn er blij mee