Nibo Stone NL

Marco van Nieuwenborg

Senior Accountmanager
Marco 800 600

T: 06-512 693 42
E: [email protected]

Marco ademt Nibo Stone, hij heeft het bedrijf écht met de paplepel ingegoten gekregen. De vader van Marco is namelijk de oud-directeur van het bedrijf. Dit begon al van jongs af aan toen hij in de schoolvakanties mee ging helpen met werken. In die tijd was het misschien meer rondlopen dan echt werken maar het gevoel van Nibo Stone kreeg hij op jonge leeftijd al mee. Van schoolvakanties is dit uitgegroeid tot werken in de weekenden en uiteindelijk in vaste dienst bij het bedrijf.

Dit betekent dat Marco al vanaf 1992 in dienst is bij het bedrijf en momenteel vervult hij de functie van accountmanager. Hij is elke dag bezig met het adviseren en verkopen van de producten en diensten van Nibo Stone, van raamdorpels en vensterbanken tot complete gevelbekledingen van natuursteen, keramiek en composiet.

Maar waarom werkt hij nu nog steeds bij Nibo Stone? Naast het feit dat het een echt familiebedrijf is waar zijn vader directeur was, spreekt de diversiteit hem heel erg aan. Elke dag is anders en je weet als je opstaat nooit wat de dag je precies gaat brengen. Daarnaast wordt hij ook erg enthousiast van de vele verschillende contacten en projecten waar hij op een dag mee bezig is.

“Nibo Stone is een veelzijdig bedrijf, we hebben brede kennis van de producten en toepassingen. Je kunt voor het complete gamma bij ons terecht.”

Zijn allergrootste droom of ambitie is om uiteindelijk de commerciële afdeling aan te mogen sturen. Hij gaat pas echt met een goed gevoel naar huis als hij veel orders heeft afgesloten.

Engineering en Montage door Nibo Services!

Download onze brochure
Heeft u een vraag?
Neem contact op