Nibo Stone

COVID-19: Wij zijn er nog steeds voor jou!

Natuurlijk balen wij enorm dat we nog geen klanten mogen ontvangen in onze showrooms. Maar we vinden het nog steeds extra belangrijk om voor onze klanten klaar te staan en om ze zo goed mogelijk te helpen. Want als je midden in je verbouwing of nieuwbouw zit, is het erg vervelend dat je nu geen bezoek mag brengen aan de showroom. Gelukkig hebben we wel een goed alternatief: Persoonlijk advies op afspraak.

Online adviesgesprek

In een videocall met één van onze verkoopadviseurs brengen we samen je wensen en vragen in kaart. We denken met je mee en kijken welk soort vloeren het beste bij je past. De verkoopadviseur neemt je vervolgens virtueel mee in de showroom en laat je verschillende vloeren zien. Zit er wat bij wat bij je past, dan maakt de adviseur graag een vrijblijvende offerte.

Dus heb je een vraag of advies nodig? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Kopen op afstand is kopen zonder risico

Koop jij tijdens de lockdown een vloer die je in het online adviesgesprek hebt uitgekozen, dan mag je deze kosteloos annuleren totdat je in de gelegenheid bent geweest om de vloer in onze showroom te bekijken. Heb je de vloer eerder nodig? Overleg dan met de verkoopadviseur om een sample per post te ontvangen. Het grote voordeel is dat je ook vast jouw tegelzetter kunt boeken, want de kans is groot dat hun agenda's snel vollopen na de lockdown.

Ook tijdens lockdown korting op onze populairste vloeren

Heb je geen idee welke vloer je moet kiezen? Bekijk dan onze 2 meest populaire vloeren van 2020.

Asperi

De Asperi is een moderne keramische tegel in 5 verschillende kleuren en 8 formaten. Ben je benieuwd waarom de Asperi onze meeste populaire vloer is? Lees dan hier verder.

Noir Vignan

De Noir Vignan is een landelijke natuursteen vloer die exclusief bij Nibo Stone te koop is in drie verschillende uitvoeringen. Wil je weten waarom de Noir Vignan onze meest gekochte landelijke vloer is? Lees dan onze blog.

En weet je wat het allermooiste is? Allebei de vloeren koop je alleen tijdens de lockdown met 15% korting. Wil je deze vloer laten leggen door een van de professionele tegelzetters uit ons landelijk netwerk? Dan krijg je ook nog eens 10% korting op de legkosten.

Boek dus nu snel jou online afspraak en bekijk deze vloeren samen met onze verkoopadviseur in onze virtuele showroom.

Maak nu alvast een afspraak in de showroom en maak 5 keer kans op een vloerencheque van € 500

We blijven optimistisch en hopen je binnenkort alsnog te mogen ontvangen in onze showroom. Daarom hebben we een leuke actie voor als het zover is. Onder iedereen die tijdens de lockdown een afspraak maakt om onze showroom te bezoeken na de lockdown, verloten wij maar liefst 5 vloerencheques. Maak een afspraak na 15 februari en maak 5 keer kans op een vloerencheque ter waarde van € 500,-.

12 januari 2021