Nibo Stone NL

Waarom de Noir Vignan onze meest gekochte landelijke vloer is

29 oktober 2019
Noir  Vignan 1  Detail 02

Wie houdt van landelijk wonen, kiest voor natuurlijke en eerlijke materialen zoals linnen voor op een comfortabele bank en natuursteen tegels in landelijke stijl op de vloer. Vaak wordt dit gecombineerd met robuuste houten kasten en authentieke stoere tafels. Op de muur een mooie krijt- of kalkverf in een warme tint. Natuurlijke accessoires zoals vergrijsde houten bakken, dadeltakken en dierenvachten zijn bepalende items om het geheel mee aan te kleden. Zo ontstaat een warme en doorleefde sfeer.

In onze collectie hebben we diverse landelijke vloeren, waarvan de Noir Vignan het meest gekocht wordt. We leggen je uit waarom:

Robuuste kasteelvloer

De Noir Vignan lijkt rechtstreeks uit een oud kasteel te komen. Het is een zeer compacte limestone die na winning in de groeve is gekloven uit grote blokken. De landelijke tegels zijn met de hand gekapt en hierna getrommeld en geborsteld. Het robuuste uiterlijk van deze vloer blijft hierdoor bewaard, terwijl het oppervlak zacht aanvoelt.


Noir Vignan Nibo Stone 6

Exclusieve landelijke vloer

Als vloertegels in landelijke stijl wordt vaak gekozen voor een Belgisch Hardsteen. Deze tijdloze klassieker onder de natuursteenvloeren past altijd. Ben je op zoek naar een exclusieve landelijke vloer, dan kun je beter kiezen voor de Noir Vignan. Deze unieke vloer zul je niet snel bij de buren tegenkomen.


16 4 2020 9 30 04

Deze tegels in landelijke stijl kunnen overal

Als je voor een landelijke woonstijl hebt gekozen, dan voer je deze stijl waarschijnlijk in je hele huis door. Gelukkig is de Noir Vignan zo’n vloer in landelijke stijl die zonder problemen in alle ruimtes kan worden toegepast, zelfs buiten op het terras. Natuurlijk is deze tegel prima geschikt voor de woonkamer en zal, zeker in combinatie met vloerverwarming, een mooie basis geven voor een rustig en sfeervol interieur.


Noir Vignan Nibo Stone 1

Ook als keukenvloer in landelijke stijl

De Noir Vignan vloertegels zijn zeer geschikt als landelijke keukentegels. Omdat deze vloertegel keihard is, zul je er niet snel krasjes op zien. Door de gemêleerde kleur, vallen vlekken minder snel op. Ook is de tegel niet poreus, dus vlekken poets je er zo weer vanaf.

Noir Vignan als landelijke vloer op de badkamer

De Noir Vignan tegel is een heel compacte steen en door de oppervlaktebewerking is deze vloertegel niet glad. Hierdoor is deze prima geschikt als landelijke badkamertegels.


Noir Vignan Nibo Stone 3

Makkelijk in onderhoud

De Noir Vignan is een compacte en harde tegel. Vuil en vlekken trekken niet snel in. De vloer is hierdoor supermakkelijk in onderhoud. Je hoeft de tegels alleen maar regelmatig te stofzuigen en te dweilen met onze natuursteen dweilwas. Dit middel maakt de Noir Vignan niet alleen schoon maar verzorgt deze ook. Bovendien wordt de vloer vuilafstotend en antislip.

Drie uitvoeringen

De Noir Vignan heeft een donkergrijze kleur in diverse schakeringen en heeft af en toe een witte ader, wat de vloer een levendig karakter geeft zonder druk te ogen. Met een beetje geluk vind je in de tegels een klein stukje pyriet. Dit mineraal lijkt erg op goud en wordt daarom ook wel het Goud Der Dwazen genoemd.

De vloer is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, Banen x 40 cm in breukruwe of geslepen uitvoering of Romaans Verband. In de eerste uitvoering hebben de tegels een breedtemaat van 40 cm. De lengte van de tegels varieert en worden in verband gelegd. In de tweede uitvoering, het Romaans Verband, worden de tegels in diverse verschillende afmetingen geleverd en volgens een vast patroon gelegd.

Noir Vignan Nibo Stone 5
Paul rond

Benieuwd naar deze prachtige vloertegels in landelijke stijl?

Maak een afspraak met Paul en kom naar onze showroom. Hier ligt de vloer op een grote beloopbare oppervlakte, zodat je een goed beeld krijgt van de uitstraling van deze vloer.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Castle Stone; een vloer met karakter

Val jij ook zo voor de landelijke stijl? Dan hebben wij een vloer die hier perfect bij aansluit! Geïnspireerd op oude…
01 juni 2023

Blog

Nibo Wood Baboa: de gezelligste vloer van Nibo Stone

Keramisch parket wordt steeds vaker gekozen als vloertegel. Wij begrijpen dat heel goed, want met keramisch parket kan…
01 juni 2023

Blog

Onze Castle Stones Collectie

Iedereen kent wel die prachtige historische stenen vloeren uit kastelen, kloosters en kerken. Zo’n natuurstenen vloer…
31 mei 2023
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Fam. Noorman
Diverse keren in Nieuwegein geweest voor het uitzoeken van een mooie vloer. Ontvangst altijd alleraardigst. Goede informatie gekregen. Om een weloverwogen keuze te maken kregen wij een tegel mee om thuis te beoordelen. Dit was heel prettig. Want met deze voorbeeldtegel konden wij ook de keuze maken voor de rest van de renovatie. De vloer ligt er nu bijna een jaar en wij zijn er heel tevreden mee. De tegelzetter was aardig, wel moest er hier en daar even een kleinigheid gecorrigeerd worden. Naar tevredenheid.
★★★★★ ★★★★★
Dave Man
Mooie collectie vloeren tegen een redelijke prijs