• XXL Showroom In Vianen
  2.600 m2 vloeren, centraal in Nederland
 • Ruime collectie tegels
  grote keuze in natuursteen en keramiek
 • Alle vloeren zijn gelegd op grote oppervlaktes
  Je kunt erover lopen en ervaren alsof je thuis bent
 • Gratis persoonlijk adviesgesprek
  Wij hechten veel waarde aan een goed advies en nemen graag alle tijd hiervoor
 • 2.400 m2 Showroom Venlo
  Neem ook gerust een kijkje in onze steenhouwerij
 • Gunstige prijzen
  Wij kopen onze vloertegels rechtstreeks in bij de groeve of de fabriek
 • Bijzondere soorten tegels
  Keramisch parket, betonlook, natuursteen of XXL-tegels, bij ons vind je zeker je droomvloer
 • We produceren, leveren en monteren
  Ook voor maatwerk in natuursteen kun je bij ons terecht
 • We leveren direct uit voorraad
  De meeste vloeren uit onze collectie zijn direct te leveren
Nibo Stone

Showrooms

We zoomen in op ieder detail

Door de aangescherpte Covid-19 maatregelen, mogen wij helaas op dit moment geen klanten ontvangen in onze showrooms. Daarom zijn beide showrooms gesloten t/m 19 januari.

Online adviesgesprek

We doen er alles aan om je toch te helpen. Tijdens de lockdown zijn we telefonisch en per mail gewoon bereikbaar. Ook bieden we de mogelijkheid voor het maken van een online adviesgesprek. Op die manier kan de verkoopadviseur alvast inventariseren wat je persoonlijke situatie en wensen zijn. Ook kunnen jullie samen alvast een selectie voor je maken in onze collectie. Zo kun je na 19 januari heel gericht onze showroom bezoeken.

Reserveer nu vast je afspraak

We blijven optimistisch! We gaan ervan uit dat we met de huidige maatregelen Corona de baas worden en we je 20 januari weer gezond mogen begroeten in onze showrooms. We kunnen ons voorstellen dat je staat te popelen om dan onze vloeren in het echt te bekijken :-) . Boek dus nu snel alvast een afspraak.

De Limiet 3r-3s
4131 NR Vianen

T   +31 (0)30 241 59 95
E   

Openingstijden

tijdelijk gesloten


Bekijk Virtuele Tour

Showroom Vianen

Pal tegenover het Miele Inspirience Center, vind je de showroom van Nibo Stone. Het pand van Nibo Stone ligt vlak aan de A2 dus vanuit plaatsen als Gouda, Dordrecht, Amersfoort, Den Bosch en Hilversum ben je binnen een half uurtje rijden in Vianen. Amsterdam, Rotterdam en Den Haag liggen op slechts drie kwartier rijden van onze showroom.

Wie door de enorme glasgevel van het pand naar binnen kijkt, kan al proeven van de warme sfeer die de showroom uitstraalt. Op een oppervlak van maar liefst 2.600 m2 zijn verschillende stijlkamers ingericht waar de bijzondere vloeren uit onze collectie zijn gelegd en gevoegd op grote oppervlaktes. Naast natuursteen vloertegels en terrastegels, leveren we ook een ruim assortiment keramische tegels voor binnen en buiten.

De adviseurs kunnen je alles vertellen over vloerverwarming en het vakkundig laten plaatsen van het natuursteen en de keramiek. Ook schoonmaak en onderhoud kan verzorgd worden. Professionaliteit staat daarbij voorop.

Voltastraat 15
5928 PC Venlo

T   +31 (0)77 720 19 05
E   

Openingstijden

tijdelijk gesloten


Bekijk in Google Maps

Showroom Venlo

Het hart van ons bedrijf is gevestigd in het zuiden van het land, in Noord-Limburg. Het pand is gevestigd op het industrieterrein Trade Port, vlakbij de grotere uitvalswegen naar Roermond, Maastricht, Eindhoven en Tilburg. In de showroom Venlo worden diverse voorbeelden van natuursteen en keramische tegels op grote oppervlaktes getoond. Het assortiment bestaat uit tegels voor binnen en buiten.

Als je wil, kun je in Venlo een kijkje nemen in onze steenhouwerij of kun je samen met onze werfmeester jouw vloertegels uitzoeken in ons magazijn. Neem gerust jouw bouwtekeningen mee naar onze ruime showroom, zodat het juiste aantal m2 berekend kan worden. Ook kunnen onze adviseurs je helpen bij de aanschaf van bijvoorbeeld vensterbanken, dorpels of andere natuursteen elementen om je woning te verfraaien.

Wandel met ons mee door de showroom van Venlo

Interessant voor u


Banner Lifestye Magazine Wit Nl
Aanvragen inspirerend magazine
Mock 00016 800 600
vraag gratis lookbook aan
Banner Lookbook
Download lookbook keramische tegels