Nibo Stone NL

Rianne Remkes

marketeer
Rianne 800 600

T 077-382 15 41
E [email protected]

Rianne is al ruim 20 jaar werkzaam bij Nibo Stone en daar heeft haar functie al veel verschillende vormen gehad. Dat ze divers werk verricht heeft is één ding wat duidelijk is. Secretariële taken, personeelszaken, KAM en marketing zijn taken die de revue hebben gepasseerd. De focus van Rianne ligt momenteel écht op de marketing en ze haalt haar energie uit de grote uitdaging om alle klanten te voorzien van de juiste informatie op alle punten van de klantreis. Een flinke klus want Nibo Stone is zowel actief in de B2B als de B2C markt.

Haar grote passie ligt in het maken van dingen in erg brede zin, ze is gek op het creëren van content voor de website, mailings of social media. Maar Rianne is een echte perfectionist en zou graag nog veel meer willen leren op het gebied van contentcreatie. Vooral op het gebied van video, fotografie en grafisch design zou ze zichzelf nog willen ontwikkelen. Daarnaast is ze erg analytisch want, zo ze zegt zelf: "Meten is weten en dat is een zeer handige eigenschap in de marketing".

Waarom ze bij Nibo Stone werkt? In die 20 jaar heeft ze een passie voor natuursteen ontwikkeld. “Het is een schitterend materiaal rechtstreeks uit de natuur dat zo ontzettend veel mogelijkheden biedt om gebouwen en je interieur mee te verfraaien. Het is super om met zo’n mooi product te werken.”

Dat ze gek is op natuursteen is bij haar thuis ook goed te zien. Toen ze haar huis ging verbouwen heeft ze op heel veel plekken in het huis natuursteen verwerkt, van de vloertegels, tot de vensterbanken, raamdorpels en keukenelementen. Allemaal van Nibo Stone natuurlijk!

Als ze niet aan het werk is vind je haar in de tuin of in de keuken. Ze is gek op koken en dan met name de Italiaanse keuken. In haar eigen moestuintje kweekt ze producten waar ze dan weer mooie gerechten mee kan maken. En eten doet ze het liefst samen met haar gezin, familie en vrienden en dan mag een wijntje niet ontbreken. Het is niet voor niets zo dat haar ze haar hond Vino heeft genoemd.

"Taste life! It’s delicious!"