Nibo Stone NL

Leon Cabri

Allround productiemedewerker
Leon 800 600

Leon is heel lang natuursteenslijper geweest in grafstenen. Toen hij hiermee gestopt is zag hij een vacature voorbij komen van Nibo Stone waar ze iemand zochten. Hij is binnengelopen en nooit meer weg gegaan. Hij is bij Nibo Stone aan de slag gegaan als allround productiemedewerker.

Leon werkt in de eigen steenhouwerij van Nibo Stone voor de B2B markt, met name de grotere bouwbedrijven. Hij is vooral bezig met het afwerken, slijpen, polijsten en zagen van afbouwelementen zoals vensterbanken en raamdorpels. Ook het onderhoud aan de waterput (waar het proceswater wordt gefilterd) behoort tot zijn werkzaamheden. Dit doet hij alweer 4 jaar bij Nibo Stone.

Zijn grote passie? Natuursteen is altijd al zijn grote passie geweest, ook voor hij bij Nibo Stone aan het werk was. Hij is gek op het bewerken van natuursteen en vindt het geweldig om hier een mooi product van te vervaardigen waar hij klanten echt blij mee maakt. Het leukste vindt hij het om platen in verstek te maken en natuurlijk de diversiteit in zijn werk. Hij is elke dag bezig met zijn handen om de mooiste en hoogwaardige producten te maken.

Leon gaat met een goed gevoel naar huis als hij weer echt iets mooi gepolijst heeft, er goed samengewerkt is en als alles perfect paste.

Naast het werken bij Nibo Stone is hij gek op alles wat met techniek te maken heeft en dan vooral gericht op machines, auto’s en computers.

Zijn allergrootste ambitie is om aan de slag te gaan met het restaureren en het echte oude ambachtswerk zoals het met de hand frijnen. Alles om nog mooiere producten te maken van natuursteen.

Leon is altijd positief, goed gehumeurd en houdt van uitdagingen!