Nibo Stone

Afspraak maken - consumenten

Showrooms in Vianen en Venlo

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? Dat kan! Neem gerust uw bouwtekeningen mee, zodat het juiste aantal m2 berekend kan worden. Ook kunnen onze adviseurs u helpen bij de aanschaf van bijvoorbeeld vensterbanken, dorpels of andere natuursteen elementen om uw woning te verfraaien.

Zo'n vrijblijvend adviesgesprek duurt gemiddeld zo'n 1,5 uur. We nemen graag de tijd voor u en zoomen in op ieder detail.

Mocht u in onze showroom niet voldoende overtuigd zijn of de vloer- of wandtegels passen in uw interieur, dan komen wij graag op afspraak bij u thuis met een aantal stalen van natuursteen tegels.

Hieronder kunt u een afspraak maken. U kunt uw voorkeursdatum en -tijd aangeven. Wij zullen van te voren nog even contact met u opnemen om dit te bevestigen. Gelieve er rekening mee te houden dat op zaterdag en zondag aangepaste openingstijden gelden.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Natuursteen in landelijke stijl

Een landelijke stijl kenmerkt zich door robuuste en authentieke materialen. Hout, linnen, leer en natuurlijk ook…
20 oktober 2020

Blog

Een tegelvloer in je slaapkamer

Je zou er misschien niet direct aan denken, maar tegels zijn ook voor je slaapkamer een hele slimme oplossing. Het is…
29 september 2020

Blog

Zo kies je de vloer die bij je past

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee de basis van hele…
27 september 2020
Klantenreviews Feedback Company