Nibo Stone NL

De 5 meest populaire tegelvloeren van Nibo Stone

Bij Nibo Stone hebben we een heel uitgebreid assortiment keramische en natuursteen vloeren. Toch zijn er altijd een paar vloeren die eruit springen en het best worden verkocht. Ben jij er nog niet helemaal uit welke vloer mooi zou staan in jouw huis en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder en ontdek welke 5 vloeren op dit moment het meest populair zijn onder onze klanten.

1. Arton vloertegels

De Arton-serie sluit perfect aan bij de betonlook die sinds een aantal jaren een grote trend is. Betonlook tegels ogen stoer en geven je interieur een industrieel tintje. Vaak wordt gekozen voor een XXL-tegel, bijvoorbeeld in het formaat 120x120 cm. Het minimale aantal voegen en de grote tegels zorgt voor een rustige uitstraling die het industriële karakter onderstrepen.

Arton nr 6

Combineer naar hartelust

De Arton-serie is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en iedere kleur is verkrijgbaar in 6 tot 8 verschillende maten die ook nog eens onderling te combineren zijn. Zo kun je voor een ander formaat op de wand kiezen maar loopt de voeglijn door naar de vloer wat zorgt voor een rustig geheel. De kleurtinten vloertegels binnen deze trend variëren van allerlei kleuren grijs tot ivoor, bruin en taupe.

Arton nr 8 outdoor

Laat binnen naar buiten lopen

De tegels zijn oersterk. Ze zijn niet krasgevoelig en niet poreus. Vuil en vloeistoffen blijven hierdoor op de vloer liggen en is daarom heel gemakkelijk schoon te maken. De tegels verkleuren niet, ook niet als je ze buiten toepast. Wat overigens heel goed kan, want de serie heeft ook een speciale terrastegel. Deze is dikker en heeft een stroever oppervlak zodat je niet uitglijdt als het regent.

Arton nr 11 2

Ben jij benieuwd naar Arton?

In de showroom liggen verschillende kleuren van deze Arton-serie op grote beloopbare oppervlaktes zodat je een goed beeld van de vloer krijgt. Maak een afspraak en ontvang meteen een gratis persoonlijk advies.

2. Vieux Carbo - vloertegels

Naast de strakkere keramische tegels, hebben we ook prachtige landelijke vloeren in ons assortiment. De Vieux Carbo is zo’n vloer die jouw interieur direct een warme en doorleefde sfeer geeft. Heb jij thuis zo'n stoer en sober interieur en zoek je daar nog een passende vloer bij? Bekijk dan zeker eens deze populaire natuursteen tegels.

Vieux Carbo

Met de hand gekapt

De vloer lijkt rechtstreeks uit een oud kasteel te komen. De tegels worden met de hand gemaakt. Grote blokken worden in de groeve gewonnen en tot tegels gekapt. Hierna worden de tegels nog getrommeld en geborsteld wat de scherpe kantjes ervan haalt en de tegel zijn mooie robuuste uiterlijk geeft. Het robuuste karakter van de vloer zie je ook terug in de onderhoudsvriendelijkheid van de vloer. De Vieux Carbo is een zeer compacte en harde natuursteen. Vuil en vlekken trekken niet snel in de vloer, waardoor deze supermakkelijk in onderhoud is. Regelmatig stofzuigen en de vloer dweilen met onze natuursteen dweilwas houdt de vloer in topconditie waar je tientallen jaren van kunt genieten.

Vieux Carbo

Geschikt voor iedere ruimte

De vloer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Banen x 40 cm in breukruwe of geslepen uitvoering of in breukruw Romaans Verband in midden of groot formaat In de eerste uitvoering hebben de tegels een breedtemaat van 40 cm. De lengte van de tegels varieert en worden in verband gelegd. In de tweede uitvoering, het Romaans Verband, worden de tegels in diverse verschillende afmetingen geleverd en volgens een vast patroon gelegd. Ook is er nog een kleinere tege, 50x14 cm verkrijgbaar. Leuk voor op de badkamer of het toilet. De vloer kan zonder problemen in alle ruimtes worden toegepast, zelfs buiten op het terras.

Vieux Carbo vloertegels

Wil jij ook die stoere vloertegels in jouw huis?

Bekijk de Vieux Carbo in onze showroom. Maak een afspraak met onze verkoopadviseur en ontdek nog meer voordelen van de Vieux Carbo.

3. Nuvola vloertegels

De Nuvola-serie is een echte allemansvriend. De keramische vloer met kalksteenlook past in iedere woonstijl. De serie is verkrijgbaar in 5 verschillende warme kleurtinten en 9 verschillende formaten en is geschikt voor de vloer en wand. Zowel de formaten als de kleuren kunnen onderling gecombineerd worden voor een passend geheel.

Nuvola Grey

Een vloer die nooit verveelt

Er is ook een dikkere variant voor buiten. Zo kun je de vloer van je woonkamer door laten lopen in je terras. De Nuvola sluit naadloos aan op de huidige interieurtrends, maar heeft tegelijk een tijdloos karakter dat niet snel zal gaan vervelen.

Vooral de zachte beige kleuren doen het erg goed bij onze klanten, maar ook de lichtere roomwit en donkerdere taupekleur vinden gretig aftrek. De vloertegel is een lookalike van een kalksteen vloer met een gewolkt karakter. Als je goed kijkt, kun je zelfs kleine fossieltjes ontdekken, net als bij echte kalksteen.

Nuvola Ivory

Vuil poets je er zo vanaf!

De tekening in de tegels is wel heel subtiel gehouden, zodat de rustige uitstraling van de vloer niet verloren gaat. Het oppervlak van de Nuvola-tegel is mat. Dat is niet alleen esthetisch erg mooi, maar ook nog eens heel praktisch want je ziet er haast niks op. En vuil poets je er zo vanaf, want de tegel neemt geen vuil en vloeistoffen op.

Nuvola goud vloer

Nuvola in het echt bekijken?

Ben jij enthousiast over deze vloer? Kom naar onze showroom om over deze vloer te lopen. Maak je een afspraak met een van onze verkoopadviseurs, dan krijg je meteen een antwoord op al jouw vragen, ook over het leggen en vloerverwarming.

4. Bretignac

De Bretignac is een nieuwkomer, maar nu al ontzettend populair. De grijsbruine vloer wordt op ambachtelijke wijze met de hand verouderd en is verkrijgbaar in 90x60 cm en in Romaans Verband. De vloer is wat minder robuust dan de Vieux Carbo en heeft een warme zachte uitstraling. De tegel is heel hard en kan wel tegen een stootje. Echt een vloer waar je tientallen jaren onbezorgd van kunt genieten.

Bretignac Romaans verband

Voor een rustige landelijke woonstijl

De tegels zijn zowel binnen als buiten toe te passen dus ook op jouw terras kun je de landelijke woonstijl terug laten komen. Kleed je terras aan met houten meubelen, terracotta of rieten potten een mooie buitenspiegel en natuurlijk veel bloemen en platen en je hebt een heerlijk plekje om van te genieten.

Bretignac

Ideaal met vloerverwarming

De Bretignac is trouwens een hele makkelijke vloer in gebruik. De vloer is niet krasgevoelig en eenvoudig schoon te houden. Het is een vaste harde tegel waar vuil en vlekken niet snel in trekken. De vloer is prima te combineren met vloerverwarming, net als al onze vloeren overigens. Natuursteen, zoals deze Bretignac, heeft de eigenschap warmte goed te geleiden en lang vast te houden. Niet alleen heel behaaglijk aan je voeten, maar ook goed voor je portemonnee. Op die manier kan je tot wel 25% besparen op je energiekosten. De oppervlakte van de Bretignac is stroef, dus ook fijn voor hondenbezitters. Je geliefde viervoeter zal niet snel uitglijden op deze vloer.

Showroom venlo

Bekijk Bretignac in onze showroom

Wil jij onze Bretignac zien? Kom dan naar onze showroom in Vianen. Je bent van harte welkom zonder afspraak. Maar wil je er zeker van zijn dat onze verkoopadviseur alle tijd voor je heeft, maakt dan wel even een afspraak.

5. Nibo Wood vloertegels

En niet in de laatste plaats hebben we nog onze Nibo Wood serie. Dit keramisch parket lijkt sprekend op een echte houten vloer en biedt veel voordelen. De houtlook tegels hebben een keiharde toplaag dus krassen en deuken krijgen geen kans. Laat dus gerust jouw kleine autocoureur met zijn speelgoedautootjes op de vloer racen, dat kan geen kwaad.

Keramisch parket2

Voelbare houtstructuur

De Nibo Wood serie bestaat uit een reeks streng geselecteerde houtlooksoorten in verschillende kleuren en afmetingen. De tegels hebben veel verschillende prints en een voelbare houtstructuur. Zo lijkt de vloer net echt. Ga jij voor smalle planken van 20 cm, liever iets breder of smal en breed gecombineerd? Het kan allemaal met de keramische houtlooktegels uit onze Wood serie. De planken hebben een lengte tot wel 2,4 meter en omdat ze zeer maatvast zijn, zijn ze met een hele smalle voeg te leggen. Hierdoor lijkt de vloer nog meer op een echte houten vloer.

Nibo Wood 5 kopie

Water, vet en wijn kan niet in de tegel dringen

Het schoonmaken van deze houtlookvloer gaat heel gemakkelijk. Keramische houtlook tegels worden op zeer hoge temperaturen gebakken en zijn daarom erg hard. Die temperaturen zijn zo hoog, dat de poriën van de keramiek dichtbranden. Water, vet of wijn kunnen niet in de tegels dringen, dus een houtlook vloer maak je eenvoudig schoon met een dweil en een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor je keramisch parket.

Merin Wood Nibo Stone

Kom jouw houtlook vloer uitzoeken

Ben je benieuwd naar onze uitgebreide collectie houtlook tegels? Bezoek onze showroom en laat je verrassen!

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Interieur- en tegeltrends 2022

Meer dan ooit werd in de afgelopen twee jaar duidelijk hoe belangrijk het is dat je huis ook echt als een thuis moet…
07 januari 2022

Blog

Classic Stone Collection, ongeëvenaarde imitatie van klassiekers

In onze interieur- en tegeltrends 2022 heb je al kunnen lezen hoezeer de invloeden van de natuur duidelijk zichtbaar…
01 maart 2022

Blog

Nuvola, de nieuwste trend in keramische vloeren

Ben je op zoek naar een vloer die moet fungeren als rustige basis voor de rest van jouw interieur? Bekijk dan eens onze…
01 november 2023
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Anoniem
Uitstekend! Heldere info voor aankoop, goede afspraken over levering, die ook goed zijn nagekomen.
★★★★★ ★★★★★
E.F. van Steenbergen
Goed geholpen. Afspraken juist nagekomen en mooi gelegd.
★★★★★ ★★★★★
Particulier
Goede service ,klant vriendelijk , komen de afspraken ook echt na