Nibo Stone NL
Showroom Venlo 3 luik

Live videorondleiding

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer maar woon je ver weg en twijfel je nog of Nibo Stone wel vloeren heeft naar jouw smaak? Wij hebben daar een unieke oplossing voor. Bij ons kun je via videobellen live een persoonlijke rondleiding volgen in onze showroom in Venlo. Verkoopadviseur Marcel neemt je mee door de verschillende ruimtes in onze showroom en laat je het ruime assortiment vloeren zien. Uiteraard kun je tijdens de rondleiding jouw wensen kenbaar maken en al jouw vragen stellen.

DSC00917

Ruim assortiment

Ga jij voor strakke betonlook tegels, warm keramisch parket of stijlvol natuursteen? Tijdens deze rondleiding krijg je al een goed beeld van jouw wensen en smaak. De vloeren liggen namelijk allemaal op grote beloopbare oppervlaktes. Marcel kan je meteen vertellen of de vloer ook nog in andere formaten verkrijgbaar is of bijvoorbeeld ook geschikt is voor buiten.

Marcel 320 260 nieuw

Wil jij gebruik maken van de persoonlijke videorondleiding?

Plan dan jouw afspraak in. Je kunt zelf een datum en een tijdstip kiezen wanneer het jou het beste uitkomt. Trek ongeveer een half uur uit voor dit gesprek. Je krijgt een link toegestuurd waarmee je kunt inbellen op het afgesproken tijdstip.

Benieuwd naar onze showrooms? Bekijk hier de preview

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Duurzaamheid in vloertegels

Steeds meer mensen zijn bewust bezig met duurzaamheid en ecologisch verantwoorde keuzes in de materialen die ze…
14 januari 2023

Blog

Nibo Wood Brescia: warme uitstraling van hout met alle voordelen van een keramische tegel

Houtlook tegels zijn al een aantal jaren heel populair. Dat snappen wij wel, want met deze vloer heb je wel de warme…
01 januari 2023

Blog

Nuvola, de nieuwste trend in keramische vloeren

Ben je op zoek naar een vloer die moet fungeren als rustige basis voor de rest van jouw interieur? Bekijk dan eens onze…
01 december 2022
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Herman
Nibo Stone heeft een mooie winkel waar je goed kan zien hoe een tegel in een ruimte eruit ziet. We zijn deskundig geholpen in de winkel en ook een leveringd probleem werd naar tevredenheid opgelost waardoor alles gewoon door kon gaan op locatie bij ons
★★★★★ ★★★★★
Fam. Noorman
Diverse keren in Nieuwegein geweest voor het uitzoeken van een mooie vloer. Ontvangst altijd alleraardigst. Goede informatie gekregen. Om een weloverwogen keuze te maken kregen wij een tegel mee om thuis te beoordelen. Dit was heel prettig. Want met deze voorbeeldtegel konden wij ook de keuze maken voor de rest van de renovatie. De vloer ligt er nu bijna een jaar en wij zijn er heel tevreden mee. De tegelzetter was aardig, wel moest er hier en daar even een kleinigheid gecorrigeerd worden. Naar tevredenheid.
★★★★★ ★★★★★
Selling
Keurig op de afgesproken dag voor het huis geleverd!