Nibo Stone NL

Paul van Megen

Verkoopadviseur Vianen
Paul 800 600

T: 030-241 59 95
E: [email protected]

Paul is verkoopadviseur bij Nibo Stone en je komt hem vooral tegen in de showroom in Vianen. Hier is zijn belangrijkste taak om ervoor te zorgen dat klanten hun droomvloer vinden en met een goed gevoel de showroom uitlopen. Hij houdt zich dan ook vooral bezig met het verkopen van vloeren en het maken van orders. Voordat hij bij Nibo Stone terecht is gekomen had hij ook al 16 jaar ervaring in de tegelbranche, hier is hij gaan werken nadat hij zijn carrière als beroepswielrenner beëindigd heeft.

Waarom hij bij Nibo Stone is gaan werken? Hij haalt écht veel voldoening uit het contact dat hij heeft met klanten, hij maakt er een sport van om een klant in de showroom optimaal te bedienen en hij heeft zijn eigen wedstrijdje pas echt gewonnen als het tot een order van een nieuwe vloer komt. Zijn grootste passie is dan ook alles wat komt kijken bij de verkoop. Daarnaast vindt hij Nibo Stone natuurlijk ook een mooi bedrijf. Waarom? Vooral omdat hij 100% achter hetgeen staat wat hij verkoopt, namelijk tegels van hoge kwaliteit. Ze zijn ook écht van hoge kwaliteit.

Het grootste compliment dat hij kan krijgen op zijn werk is als klanten hem een 10 geven (ref. Feedbackcompany). Hij wil zichzelf altijd overtreffen en wanneer hij die 10 haalt in de ogen van een klant dan heeft hij zijn eigen wedstrijd gewonnen. Maar hij gaat ook met een goed gevoel naar huis wanneer hij leuke gesprekken heeft gevoerd met klanten én dan ook nog eens minimaal 2 vloeren heeft verkocht.

“Ik help de bezoekers met plezier bij het maken van hun keuze uit de ruime collectie natuurstenen en keramische vloertegels voor binnen en buiten. Ik kan goed luisteren naar de wensen van de klant en denk graag in mogelijkheden en uitdagingen. Samen met de klant kijken we naar de bouwtekeningen en in welke ruimte de vloer moet komen, hoe de gezinssamenstelling is en wat past bij zijn/haar lifestyle. Zo komen we uiteindelijk tot een vloer die echt past bij de klant. Een vloer kan met gemak een leven lang liggen, dan is het fijn om te weten dat het allemaal goed is geregeld.”

Naast het werken bij Nibo Stone is hij zijn carrière als beroepswielrenner zeker niet vergeten. Wielrennen is nog steeds een grote hobby net als tennis, skiën en vooral veel tijd besteden aan zijn kleinzoon.

“Ik heb het altijd naar mijn zin bij Nibo”