Nibo Stone NL

Nick Oirbans

Allround productiemedewerker
Nick Oirmans productiemedewerker 600x800


Nick heeft altijd in de natuursteenbranche gewerkt en werkt al sinds 2001 bij Nibo Stone! Hij heeft destijds gewoon de stoute schoenen aan getrokken en Nibo Stone gebeld met de vraag of ze nog op zoek waren naar een gemotiveerde productiemedewerkers.

Nick werkt bij Nibo Stone als allround productiemedewerker. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het zagen, verlijmen, boren en slijpen van natuursteen afbouwelementen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de inkoop van hulpmiddelen die nodig zijn in de productie voor de bewerking van natuursteen, zoals zaagbladen, slijpschijven en polijstmiddelen.

Doordat Nick al meer dan 20 jaar bij Nibo Stone werkt heeft hij veel ervaring in het vak. Hij vindt het dan ook leuk om deze kennis door te geven aan de nieuwere collega's. Zoals hij zelf zegt: "Ik behoed anderen graag voor de fouten die ik destijds al een keer heb gemaakt. Zo leren de collega's en is de klant tevreden".

Nick is erg blij met de grote mate van zelfstandigheid die hij heeft in zijn werk. Zo kan hij zelf kiezen welke hulmiddelen hij gebruikt en waar hij dat inkoopt. Hij probeert regelmatig nieuwe dingen uit en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Nick: "Ik ben dol op ambacht en houd van hardsteen. Het is een feestje om hier dagelijks mee te mogen werken. Als de klant dan net zo tevreden is, is het doel behaald".

Ook is Nick blij met de fijne werksfeer bij Nibo Stone. "Ik heb een goede band met mijn collega's en baas. Bij Nibo Stone ben je geen nummer en kun je altijd terecht bij je werkgever als je ergens mee zit. Daar ben ik ze ontzettend dankbaar voor".

Naast zijn werk brengt Nick zijn tijd graag door met zijn kinderen. Zo gaat hij graag leuke dingen doen met zijn dochter en voetballen met zijn zoontje.

"Klant is koning! Een tevreden klant komt terug en zorgt ervoor dat ik dit leuke werk kan blijven doen".