Nibo Stone NL

Marcel Klaassen

Verkoopadviseur Venlo
Marcel 800 600 Nieuw

T: 077-382 15 41
E: [email protected]

Marcel is meteen na zijn schoolperiode komen werken bij Nibo Stone aangezien hij familie is van de eigenaar. Dat Nibo Stone een écht familiebedrijf is, dat is wel duidelijk. Marcel werkt dan ook al 25 jaar bij Nibo Stone met veel plezier. Hij is verkoopadviseur in de showroom en is dus verantwoordelijk voor de verkoop aan particulieren in Venlo.

Waarom hij nog steeds bij Nibo Stone werkt? Het bedrijf voelt voor Marcel echt als een tweede thuis. Het is een heel oud familiebedrijf met hele korte lijnen. Wat hij echt heel belangrijk vindt is dat er een saamhorigheidsgevoel heerst en dat je je heel betrokken voelt bij het bedrijf, dat vind je niet bij alle bedrijven op deze manier. Niet alleen het bedrijf, maar ook zijn passie voor de producten is groot. Wanneer je werkt met unieke en hoogwaardige producten maakt dit je werk ook veel leuker.

Zijn grootste passie in dit werk? De commerciële kant! Klanten overtuigen dat ze echt de juiste keuze hebben gemaakt en een passende offerte maken waar de klant supertevreden mee is.

“Het vertrouwen van bijna 100 jaar ervaring en vakmanschap is de kracht van Nibo Stone. Daarnaast heeft Nibo Stone bijna alles in eigen hand, dat start al in de groeve. Alles wordt geregeld. We hebben een eigen productiebedrijf, de grootste en mooiste showrooms van Nederland. Ik ken geen natuursteen of tegelbedrijf die dit allemaal heeft.”

Zijn ambitie? Om met Nibo Stone nog verder te groeien en nog betere en mooiere producten op de markt te brengen en hij is er heilig van overtuigd dat dat zeker gaat lukken! Hij gaat met een goed gevoel naar huis wanneer er mooie orders zijn geschreven en klanten én het team met een goed gevoel naar huis gaan.

Naast het werk bij Nibo Stone staat Marcel graag in de keuken om mooie gerechten te bereiden en wandelt hij graag een rondje.

Door zijn vele jaren ervaring heeft Marcel veel inzicht en vakkennis en kan hij klanten zeer goed adviseren en begeleiden. Het kopen van een exclusieve vloer is voor een klant vaak het moeilijkste van alle aankopen tijdens een bouw of verbouwingen. Marcel denkt echt mee met de klant op zowel technisch als interieur gebied, deze onderdelen komen namelijk altijd samen.

“Het vertrouwen van bijna 100 jaar ervaring en vakmanschap is de kracht van Nibo Stone"