Nibo Stone NL

John van Nieuwenborg

DGA
John van Nieuwenborg

T: +31 (0)77 720 19 05
E: [email protected]

John is de eigenaar (DGA) van Nibo Stone. In 1964 begon hij als 15-jarige jongen in de steenhouwerij van zijn vader, dat toen nog Van Nieuwenborg heette. Overdag werkte hij in het bedrijf en in de avonden ging hij naar school. Al in 1975 nam John het bedrijf over, samen met zijn broer Tom. In die tijd heeft John een internationaal inkoopnetwerk opgezet in heel Europa en het Verre Oosten. In 1992 zijn hun wegen zakelijk gescheiden en ging John alleen verder met de zaak. Inmiddels heeft John allang de gepensioneerde leeftijd bereikt, maar hij is nog steeds dagelijks aan het werk.

Waar houdt John zich dagelijks mee bezig? “Vooral met het bedenken van nieuwe ideeën!”, geeft hij aan. En daarnaast schiet hij ook graag op bestaande ideeën. John houdt zich niet meer bezig met de dagelijkse perikelen van het bedrijf waardoor hij veel dieper op zaken in kan gaan en de dingen beter van een afstand kan bekijken. Hij is nog steeds intensief betrokken bij de inkoop en verkoop en spart vooral veel achter de schermen met zijn neef Maurice, de directeur van Nibo Stone. Hij blijft op zoek naar gaten en kansen in de markt en binnen het bedrijf.

Als je al zoveel tientallen jaren een bedrijf runt met zoveel plezier en passie, wordt het echt je kindje. Hij doet écht alles voor Nibo Stone. “Ik kan mij niets leukers bedenken dan werken met natuursteen.” Hij kent over de hele wereld mensen, heeft veel internationale kennissen en vrienden, heeft elke dag veel plezier in zijn werk en is oprecht heel gepassioneerd over dit vak.

Als hij dan moet kiezen, dan vindt hij de inkoop toch wel echt het allerleukste aan zijn werk. Dat is zijn grote passie in zijn werk, het op zoek gaan naar nieuwe materialen, stenen, groeves en bewerkingen.

Zijn doel? Zijn passie en kennis over de natuursteenbranche overdragen aan iedereen die ermee werkt. Hij hoopt anderen nog veel bij te kunnen brengen op het gebied van de materie natuursteen en de kennis over het bewerken ervan.

John zit nog vol met ideeën en dat zal nooit stoppen! Hij is namelijk altijd op zoek naar wat een ander niet doet. Zoals hij zelf zegt: “Het kan altijd beter.”

Engineering en Montage door Nibo Services!

Download onze brochure
Heeft u een vraag?
Neem contact op