Nibo Stone NL

Janis Bogdans

basis operator
Janis Bogdans productiemedewerker nibo stone 600x800

Janis is in januari 2022 begonnen bij Nibo Stone via een uitzendbureau. Hij is werkzaam op de afdeling vensterbanken. Hier maakt hij, aan de hand van opdrachtbonnen en tekeningen, vensterbanken op maat en voorziet deze van de juiste kant- en kopafwerking. Daarna verpakt hij de vensterbanken volgens de instructies van de klant. Het werk bevalt Janis prima, hij houdt van de afwisseling en vindt ook het contact met andere collega’s leuk. Hij was dan ook verheugd toen hem een vast contract werd aangeboden.

Nibo Stone was ook blij dat hij tekende, want ze zijn erg tevreden over Janis. Hij is een echte teamplayer, hij helpt graag iedereen in het bedrijf een handje en is nooit te beroerd om extra werk te verzetten. Hij leert snel en vindt het ook leuk om wat verder vooruit te denken of na te denken over strategische verbeterpunten in zijn werk of op de werkvloer. Janis zou nog graag de bediening van de CNC machine willen leren. Met deze nieuwste computergestuurde machine kan Nibo Stone de meest ingewikkelde profileringen maken.

In zijn vrije tijd vindt Janis het leuk om met vrienden af te spreken en een drankje te doen. Of hij zoekt juist de rust op aan de waterkant om te vissen.