Nibo Stone NL

Angela Bongarts

Financieel-administratief medewerker
Angela 800 600

T: 077 - 387 14 40
E: [email protected]

Angela is 13 jaar geleden bij Nibo Stone terecht gekomen. Hoe? Heel simpel! Ze zocht een baan want de hypotheek moest toch betaald worden. Ze had nooit gedacht dat ze 13 jaar later nog steeds bij Nibo Stone zou werken. Maar waarom weggaan als je het ergens naar je zin hebt?

Ze is begonnen als werkvoorbereider en heeft door de jaren heen al verschillende functies en taken gehad binnen het bedrijf. Momenteel is ze verantwoordelijk voor de administratie van Nibo Stone en Nibo Services en alles wat daarbij komt kijken. Ze maakt elke ochtend de planning van de orders die gereed zijn om uit te leveren, houdt zich bezig met inkoop in het buitenland, containerplanning en afwikkeling. Naast al deze taken weet iedereen Angela altijd te vinden voor de meest uiteenlopende zaken en daar helpt ze graag bij!

Waarom ze toch na al die jaren nog steeds bij Nibo Stone werkt? De vrijheid en uitdaging! “Bij Nibo heb ik al zoveel verschillende dingen gedaan zodat het leuk en uitdagend blijft. Daarnaast heb je hier veel vrijheid, kun je naar eigen inzicht je werk indelen, kijkt niemand op je vingers en in overleg kan eigenlijk alles wel.” Lekker impulsief, dat past wel bij Angela!

Ze heeft al veel leuke dingen meegemaakt bij Nibo Stone de afgelopen jaren zoals de bedrijfsfeestjes en uitjes met collega’s en oud-collega’s. Als ze dan toch moet kiezen is het allerleukste toch wel dat ze haar vriend Rudy heeft leren kennen bij Nibo Stone, waar ze inmiddels alweer zes jaar mee samen is.

Het grootste compliment dat je Angela kan geven is dat mensen weten dat je haar alles kan vragen, ze stapels werk kan verzetten en ook zeker niet snel in de stress schiet. Ze gaat aan het einde van de dag dan ook met een goed gevoel naar huis wanneer alle administratie klopt, de vracht vlekkeloos verloopt, de chaos van de dag weer geordend is en haar bureau leeg is!

Thuis vult ze haar vrije tijd het liefste met sporten, uiteten gaan, lezen, films kijken en lange wandeltochten maken. En niet zomaar lange wandeltochten, het hoogtepunt was toch wel de Kennedy-Mars.

Angela zorgt voor echte kerstsferen op het kantoor in Venlo. Ze is namelijk gek van Kerstmis en dat mag iedereen weten. “Vanaf november gaat de kerstmuziek aan, na mijn verjaardag eind oktober wordt hier al het kerstseizoen ingeluid, met enig tegensputteren van sommige collega’s.”

“Niet lullen, maar poetsen”