Nibo Stone NL
A description of the image.

Wat kost een natuursteen vloer?

Houd ook rekening met de levensduur

Natuursteen wordt nog steeds vaak geassocieerd met een hogere prijs dan bijvoorbeeld hout of parket. Dit is niet helemaal terecht. Bij de aanschaf zou je eigenlijk niet alleen rekening dienen te houden met de aanschafprijs, maar ook met de levensduur van de vloer. Zo ligt de aanschaf van een keramische tegelvloer gemiddeld iets lager dan die van een natuursteen vloer, maar een natuursteen vloer gaat langer mee. Houd je daar rekening mee, dan is een natuursteen vloer zelfs goedkoper dan de meeste vloerbedekkingen. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele voordelen die een natuursteen vloer biedt boven een andere vloerbedekking, zoals het onderhoudsgemak en de goede warmtegeleiding. Bovendien verhoogt een natuursteen vloer de waarde van je woning.

Mock 00016 800 600

Meer inspiratie nodig?

Vraag nu ons e-book over natuursteen vloeren aan. Boordevol informatie, tips en inspiratie.

Direct naar
Hardsteen nibo stone 9
Wie houdt van mooie materialen en graag iets bijzonders in huis wil, vindt wat hij zoekt in de uitgebreide collectie van Nibo Stone.
Tiler laying tiled marble 105413 379
Natuursteen is een handbewerkt natuurproduct. Laat je tegels dus altijd leggen door een vakman, dan krijg je zeker het beste resultaat.
Easywarm32
Natuursteen heeft de eigenschap warmte goed te kunnen geleiden en lang vast te houden. Ideaal in combinatie met vloerverwarming dus!
Nibo  Stone Natuursteen 2
Ben je op zoek naar natuursteen tegels voor je woonkamer, keuken of misschien wel je slaapkamer? Natuursteen tegels kunnen overal.
Groeve Nibo Stone

Gemiddelde prijs per m2

De prijs van natuursteen tegels is sterk afhankelijk van de natuursteensoort en de kwaliteit. Ook de kosten van het winnen, het transport en het aanbod spelen een rol. Er zijn natuursteen vloertegels te koop voor € 40 tot wel € 300 per m2. Wij importeren onze producten rechtstreeks uit de groeve van het land van herkomst. Gezien ons lange bestaan hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen wij altijd kwalitatief goed vloeren leveren voor een scherpe prijs.

How to lay marble tile

Bouwmaterialen

Een natuursteen vloer kan op verschillende manieren gelegd worden. De keuze is afhankelijk van de ondergrond en de tegels zelf. Het verlijmen van natuursteen heeft de meeste voorkeur, maar dan moeten de tegels wel gezaagd zijn op gelijke dikte. Is de ondergrond wat minder vlak of hebben de tegels dikteverschillen, dan kan natuursteen worden gelegd met een speciale mortellaag of in de specie, een ter plekke bereide laag van zand en cement. Oneffenheden kunnen hiermee opgevangen worden. Neem contact met ons op voor de actuele prijzen.

Arbeidskosten

Niet iedere tegelzetter kan een natuursteen tegelvloer leggen. De tegels zijn vaak groot en zwaar. Gezien de gebruikelijke toleranties in maatvoering en diktes, verdient het de aanbeveling een vakman op dit gebied de tegels te laten leggen. Je bent dan verzekerd van jarenlang onbezorgd genieten van je natuursteen vloer. Wil je jouw vloer laten leggen door een vakman uit ons netwerk, neem gerust even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Nibo Stone Vianen 4

Persoonlijk advies

In onze XXL-showrooms in Vianen en Venlo rekenen onze verkoopadviseurs graag vrijblijvend voor uit wat jouw natuursteen droomvloer kost, eventueel inclusief vloerverwarming en het vakkundig laten plaatsen door een professional. Maak hiervoor een afspraak. Zo ben je er zeker van dat onze verkoopadviseur alle tijd voor je heeft op een tijdstip dat het jou schikt!

Paul 320 260

Heb jij jouw droomvloer gevonden en ben je benieuwd wat deze jou gaat kosten?

Maak een afspraak met Paul en hij rekent het graag vrijblijvend voor je uit.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Natuursteen tegels, wat kosten die nou eigenlijk?

Natuursteen tegels duur? Is dat wel terecht? En waarom is de ene tegel zoveel duurder dan de andere? Wat kost het…
14 november 2015

Blog

Wat kosten keramische tegels?

Keramische vloertegels winnen de laatste tijd veel aan populariteit. Niet voor niets want keramische tegels bieden veel…
25 januari 2017

Blog

Een natuursteen vloer: Do's en Don'ts

Als er bezoekers bij ons in de showroom komen, merken we vaak dat ze heel wat vooronderzoek hebben gedaan op internet.…
05 september 2015
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Claudia Kuipers
Meedenkend en goed advies, we zijn enorm blij met de prachtige vloer !
★★★★★ ★★★★★
Fam mondria
Een fijn bedrijf, goede voorlichting (Vianen), een mooi product. Hulp bij montage bedrijf vinden. Top medewerkers die alles in het werk stellen om gemaakte afspraken na te komen toen er tegenslag kwam bij de levering (warme douche is hier zeker op zijn plek).Een prachtig resultaat mede door het vakmanschap van “de leggers”.Wij zijn er blij mee
★★★★★ ★★★★★
Rita A.
Goede kwaliteit en service