Nibo Stone NL

Arton

Onze beste verkochte vloer voor het 3e jaar op een rij

Eén van de grootste trends op interieurgebied is de betonlook. We zien deze betonlook terug in vloeren, wanden, verlichting en woonaccessoires. De trend oogt stoer en heeft een industrieel tintje. De kleuren die binnen de betonlook vallen zijn allerlei schakeringen grijs, van betongrijs tot antraciet en zwart. Maar ook de warmere tinten van warm beige tot taupe vallen binnen de trend. Door deze neutrale kleurtinten kan betonlook met veel verschillende stijlen meubels gecombineerd worden. Voor de vloer zijn er binnen de betonlook diverse opties zoals een PVC vloer, een gietvloer en natuurlijk keramische tegels. Niet voor niets zijn de Arton vloertegels in betonlook uit onze collectie momenteel zo razend populair. Al voor het derde jaar op een rij is de Arton onze best verkocht vloer! Meer weten over deze vloer? Lees onze blog: Waarom de Arton één van onze meest populaire vloeren is.

Formaat60 x 60 cm
Te bekijken in showroom
Opmerking

Verkrijgbaar in 10 maten en 5 kleuren. De kleuren nr. 1, 9 en 11 zijn te bekijken op een groot vloeroppervlak in Vianen. De nr. 2, 5 en 8 liggen in Venlo op een groot beloopbaar oppervlak. € 99 per m2 ALL-INN is inclusief 21% BTW en geldt voor 60 x 60 cm vanaf 30m2. Voor overige formaten wordt een meerprijs berekend. Vraag naar meer informatie bij onze verkoopadviseurs.

Hulp of advies nodig?
We staan voor je klaar!
Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Ontdek de elegante Suolo tegelserie bij Nibo Stone

Bij Nibo Stone introduceren we met trots onze nieuwste aanwinst: de Suolo tegelserie. Deze reeks is niet zomaar een…
20 maart 2024

Blog

Parket en vloerverwarming: een warme combinatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe houten vloer en wil je weten wat er mogelijk is in combinatie met vloerverwarming? De…
09 februari 2024

Blog

Waarom de Arton één van onze meest populaire vloeren is

Betonlook is hot. Voor op de wand, in accessoires en natuurlijk op de vloer. Onze Asperi-serie past helemaal in het…
15 januari 2024