Nibo Stone

Onze zekerheden in coronatijd

Bij Nibo Stone gaan we voor persoonlijke klantbenadering. Dat doen we ook in deze onzekere tijden waarin het coronavirus ons allemaal raakt. We kunnen ons voorstellen dat je de aanschaf van een nieuwe vloer liever even uitstelt uit gezondheidsoverwegingen of de mogelijke financiële gevolgen van COVID-19.

Nibo Stone is gelukkig een oud en financieel gezond en solide bedrijf dat in haar lange leven al meerdere crises het hoofd heeft weten te bieden, dus klanten en leveranciers kunnen op ons blijven rekenen. We willen graag met je meedenken en je helpen en daarom hebben we de volgende zekerheden voor je bedacht.

Bezoek op afspraak nu met private shopping

De showrooms van Nibo Stone zijn ontzettend ruim en zeer rustig. Met een oppervlakte van 2.600 m2 in Vianen en 2.400 m2 in Venlo kan met gemak de 1,5 meter afstand worden gehandhaafd. Natuurlijk hebben wij een deurbeleid en worden de hygiënische voorschriften nauwkeurig opgevolgd.

Lees hier meer over de maatregelen die wij hebben genomen in onze showrooms.

Bezoek je toch liever de showroom als er geen andere bezoekers aanwezig zijn? Dat kan! Bel ons op 077 - 396 76 60 om een afspraak te maken voor Private Shopping met een van onze verkoopmedewerkers. Kom met maximaal twee personen en alleen als je klachtenvrij bent.

Adviesgesprek via videobellen of online offerte

Wil je wel graag even rondkijken maar wil je liever geen adviesgesprek? Geef dit bij binnenkomst even bij de verkoopadviseur aan. Wij zullen je keuze uiteraard respecteren.

Heb je toch vragen over een vloer die je gezien hebt? Op de balie liggen formulieren die je in kunt vullen met een verzoek voor meer informatie over een bepaalde vloer. Wij nemen dan graag contact met je op, op een wijze en tijdstip dat jou het beste schikt.

Kosteloze annulering bij aankoop van een vloer

Heb je de vloer van je dromen gezien maar ben je onzeker over de eventuele financiële gevolgen van het coronavirus op jouw persoonlijke situatie? Dat begrijpen wij! Daarom kun je bij ons je aankoop tot 1 augustus kosteloos annuleren. Je hoeft geen aanbetaling te doen. Je loopt geen enkel risico!

7.500 m2 vloeren uit voorraad met korting tot 35%.

Gratis thuisbezorgd binnen 2 werkdagen!

Zit je noodgedwongen thuis en ben je aan het klussen geslagen? Dan is dit het moment om een nieuwe vloer uit te zoeken. We hebben ruim 7.500 m2 in zowel natuursteen als keramische vloeren op voorraad. Tijdelijk worden deze vloeren gratis thuisbezorgd, als je wilt al binnen 2 werkdagen zodat je meteen aan de slag kunt.

Hier geven we je alvast 10 tips voor het leggen van de vloer.

Durf je het toch niet aan om de vloer zelf te leggen? Onze leggers zijn goed geïnstrueerd en zijn nog steeds aan het werk.

Bezoek onze showroom