Nibo Stone NL

ALLROUND MEDEWERKER ORDERADMINISTRATIE

Klantgerichte allrounder gezocht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die accuraat met een cijfermatig en ruimtelijk inzicht ons team wil komen versterken.

Krijg jij een voldaan gevoel als je structuur kunt aanbrengen en stapels werk kunt weg werken? Dan maken wij graag kennis met jou.

Je functie

Als Medewerker Orderadministratie is het jouw verantwoordelijkheid om orders accuraat te verwerken. Je denkt mee met de verkoopafdeling en checkt of overal aan gedacht is. Je verwerkt de orders van A tot Z. Tevens verzorg je bestellingen in het buitenland en regelt het transport.

Daarnaast ben je, samen met je collega’s van de binnendienst, verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande telefoon en klantenmail. Klanten, relaties, leveranciers; je staat ze allemaal te woord en legt de hoorn pas weer neer wanneer ze geholpen zijn. Met jouw klantvriendelijke, sociale en proactieve houding weet je de inkomende en uitgaande telefoon, e-mail juist af te handelen.

Je begrijpt de wensen en verwachtingen van de klant. Je kunt je verplaatsen in de klant en kunt daarbij goed luisteren. Je vindt het een uitdaging om onder hoge druk te werken en verliest daarbij niets van je accuratesse.

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Je kennis van de Duitse taal in woord en geschrift is voldoende.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende fulltime functie, waarin je veel zelfstandigheid krijgt. Je werkt in een financieel gezond bedrijf met korte communicatielijnen en prettige werksfeer, waar werk en humor hand in hand gaan. Je start met een tijdelijk contract met mogelijkheid tot vast contract. Tot het pakket arbeidsvoorwaarden hoort een goed salaris. Ook zijn er mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen.

Salarisindicatie

€ 3.150,00 - € 4.250,00 bruto

Zie jij jezelf al binnen ons familiebedrijf werken? Stuur je CV, (pas)foto en motivatie(brief) vóór 29 februari naar [email protected].