Nibo Stone NL

Nieuw Kralingen 'Aan de Boezem'

Rotterdam
Project details
Opdrachtgever
ERA Contour & Heijmans
Architect
Aannemer
Ontwikkelcombinatie Nieuw Kralingen
Materialen
Belgisch hardsteen in verschillende uitvoeringen
Toepassingen
Gevelplint, waterslagen, spekbanden, trappen en bordessen, muurafdekkers
Uitvoering
2023

Aan de rand van het Kralingse Bos komt een nieuwe Rotterdamse stadswijk: Nieuw Kralingen. Op dit moment bouwt Ontwikkelcombinatie Nieuw Kralingen (OCNK), een samenwerking van TBI-onderneming ERA Contour en Heijmans Vastgoed, aan het eerste deel (Deelplan A). De nieuwe woonwijk krijgt maximaal 800 woningen welke worden ontworpen door vier architectenbureau’s. V8 Architects, Architectuur Maken, Hans van der Heijden Architect en Braaksma & Roos Architectenbureau.

De ontwerpen van de luxe woningen laten veel diversiteit zien. Verhoogde entrees, grote raampartijen en bijzondere details zijn enkele elementen die je terugziet. Nibo Stone en haar projectentak Nibo Services zijn verantwoordelijk voor de engineering in BIM, productie en montage van de natuursteen elementen die rijkelijk aanwezig zijn in het deelproject ‘Aan de Boezem’. O.a. gevelplinten, raamdorpels, spekbanden, bordesplaten, muurafdekkers en trappen worden in Belgisch hardsteen in gezoete of gefrijnde uitvoering.

Marco 800 600

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Neem contact op met accountmanager Marco van Nieuwenborg en maak een afspraak bij u op kantoor om uw wensen te bespreken.

Toegepaste producten

Gerelateerde projecten

Engineering en Montage door Nibo Services!

Download onze brochure
Heeft u een vraag?
Neem contact op