Volgend project
Nibo Stone

38 woningen Vossenakker

Elburg

Nibo Stone levert binnenkort de vensterbanken voor de 38 woningen van het project Vossenakker in Elburg. Het project werd ontworpen door Ariens-CS architecten & ingenieurs. De wijk ligt aan de rand van Oostendorp, een landelijke locatie waar rust, groen en ruimte volop aanwezig zijn. Deze aspecten zijn ook geïntegreerd bij de ontwikkeling van de wijk. Het plan bestaat uit een combinatie van geschakelde tweekappers en vrijstaande woningen. Mateboer Bouw BV is verantwoordelijk voor de bouw van de woningen.

De vensterbanken worden gemaakt in de eigen productie-unit in Venlo. Er is gekozen voor Nibo Marmercomposiet Bianco (C)arrara gepolijst. Dit materiaal is wit van kleur en heeft een grijze spikkel. Het bestaat voor 96% uit marmergranulaat dat is gebonden met een hoogwaardige kunsthars. Het materiaal is een van de 5 kleuren marmercomposiet die Nibo Stone in haar assortiment voert. Naast nog een egaal witte zijn er ook een licht- en donkergrijze en een zwarte variant voorhanden.

bekijk hier alle materialen

Mateboer Bouw BV heeft Nibo Stone tevens gevraagd de montage op zich te nemen. Nibo Stone beschikt over een uitgebreid netwerk van professionele stellers voor het vakkundig laten aanbrengen van vensterbanken, maar ook gevels, vloeren, afdekkers, raam- en deurdorpels. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van vakkundige montage door Nibo Stone?

Meer weten over vakkundige montage

Toegepaste producten


Vensterbank
Vensterbanken
B: 175 - 400 mm x D: 20 mm x L: max. 2250 mm