Nibo Stone NL
Vossenakkerelburg Rijwoning1500 900

38 woningen Vossenakker

Elburg

Nibo Stone levert binnenkort de vensterbanken voor de 38 woningen van het project Vossenakker in Elburg. Het project werd ontworpen door Ariens-CS architecten & ingenieurs. De wijk ligt aan de rand van Oostendorp, een landelijke locatie waar rust, groen en ruimte volop aanwezig zijn. Deze aspecten zijn ook geïntegreerd bij de ontwikkeling van de wijk. Het plan bestaat uit een combinatie van geschakelde tweekappers en vrijstaande woningen. Mateboer Bouw BV is verantwoordelijk voor de bouw van de woningen.

Vensterbanken van Nibo Marmercomposiet Bianco Carrara gepolijst

De vensterbanken worden gemaakt in de eigen productie-unit in Venlo. Er is gekozen voor Nibo Marmercomposiet Bianco (C)arrara gepolijst. Dit materiaal is wit van kleur en heeft een grijze spikkel. Het bestaat voor 96% uit marmergranulaat dat is gebonden met een hoogwaardige kunsthars. Het materiaal is een van de 5 kleuren marmercomposiet die Nibo Stone in haar assortiment voert. Naast nog een egaal witte zijn er ook een licht- en donkergrijze en een zwarte variant voorhanden. Op projectbasis zijn ook nog vele kleuren te krijgen.

Vakkundige montage door Nibo Stone

Mateboer Bouw BV heeft Nibo Stone tevens gevraagd de montage op zich te nemen. Nibo Stone beschikt over een uitgebreid netwerk van professionele stellers voor het vakkundig laten aanbrengen van vensterbanken, maar ook gevels, vloeren, afdekkers, raam- en deurdorpels. De stellers hebben ruim 40 jaar ervaring in de montage van natuursteen en composieten vensterbanken in de meest uitdagende utiliteits- en woningbouwprojecten.

Johan 800 600

Wilt u ook vensterbanken van composiet toepassen in uw project?

Vraag Johan naar de mogelijkheden en vraag meteen onze kleurstalen aan.

Toegepaste producten

Engineering en Montage door Nibo Services!

Download onze brochure
Heeft u een vraag?
Neem contact op