Nibo Stone NL

BLAUWE HARDSTEEN ONTRAFELD

Een groot deel van onze productie afbouwelementen wordt vervaardigd uit deze steen. Niet voor niets kozen wij voor deze steen: De beschikbare technische gegevens van deze hardsteen wijzen op een evenwaardige en voor sommige fysische parameters zelfs voor een verhoogde fysische weerstand (= duurzaamheid) in vergelijking met de gemiddelde waarden van de Belgische blauwe hardsteen en andere blauwe hardsteensoorten. Het materiaal kwam met vlag en wimpel door de duurzaamheidsproeven van het Komo-certificaat op onze laagreliefdorpels.

In 2011 schreef natuursteenkenner Geert Legein al een interessant artikel in het vakblad natuursteen, dat een goede weergave geeft over de verschillende eigenschappen van de meest bekende hardsteensoorten. Hierin citeert hij de woorden van de voorzitter van de Febenat (Federatie van Belgische Natuursteengroothandelaars) die typerend zijn voor de perceptie van veel mensen voor hardsteen uit China: "Uiteraard is het zo dat toen God de wereld heeft geschapen, hij niet heeft gezegd: 'Ik ga nu alle rommel in China en India stoppen en de beste stukken voor Europa behouden".

Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Edith Fox
Fijn en prettig contact met Marcel, niets is teveel denkt mee en goed advies. Reageert snel op mails en alles wordt goed en snel geregeld en georganiseerd. Super bedrijf voor herhaling vatbaar en ik kan ze bij iedereen aanbevelen.