Nibo Stone NL
11059618 1617192395170423 5642307907322296501 O

Soetendaalseplein

Rotterdam

Eind 2014 is gestart met de bouw van 12 stadswoningen en 18 luxe appartementen aan het Soetendaalseplein in Rotterdam. Het ontwerp voor de stadswoningen en appartementen sluit aan bij de vroeg 20e eeuwse gebouwde omgeving. Er is bijzondere aandacht voor stedelijke context en bijpassende architectuur. Dit is herkenbaar in typologie, detaillering en korrelgrootte. De rijke geveldetaillering draagt bij aan verankering in de omgeving.

Pilot voor stadsvernieuwing

De ontwerpen komen van de hand van Inbo Architecten. Soetendaalseplein is een pilotproject voor de aanpak van stadsvernieuwing in de levendige en multiculturele stadswijk in het Oude Noorden van Rotterdam. De wijkbewoners zijn intensief betrokken geweest bij de ontwikkelingsplannen.

De rol van Nibo Stone

Onder Nibo Services is het tekenwerk en de maatvoering verzorgd van alle natuurstenen elementen van het project. Tevens heeft Nibo Services de levering en de montage van de bloktredes, raamdorpels, spekbanden, vensterbanken, lateien, gevel, vloer- en plafondplaten en kantplanken verzorgd. Alles is uitgevoerd in Nibo hardsteen blauwgrijs gezoet of gestaalstraald.

Johan 800 600

Ook benieuwd naar de diensten van Nibo Services?

Neem contact op met Johan en vraag naar de mogelijkheden voor uw bouwproject?

Toegepaste producten

Engineering en Montage door Nibo Services!

Download onze brochure
Heeft u een vraag?
Neem contact op