Nibo Stone NL
Intermezzo Nibo Stone

Intermezzo Zuidas

Amsterdam

Op 9 december jl. is de eerste paal geslagen voor een nieuwe woontoren van bijna 90 meter hoog op de Zuidas in Amsterdam. Intermezzo Zuidas is een opdracht van Consortium Royaal Zuid (Bouwfonds Ontwikkeling, Eigen Haard en ERA Contour) en biedt een breed scala aan comfortabele stadsappartementen. De plint van goudwitte natuursteen werd geleverd en gemonteerd door Nibo Services, de uitvoerende tak van Nibo Stone.

175 appartementen en een spectaculair penthouse

De stadsappartementen zijn er 175 in totaal, waarvan er 135 worden verkocht en 40 verhuurd in de vrije sector. Stuk voor stuk hebben ze royale buitenruimtes, die mede het karakteristieke voorkomen van het gebouw bepalen. Het meest spectaculair is het penthouse op de 23e verdieping; een stadvilla met een terras van 300m2 op een hoogte van 90 meter.

Chique materialen geven gebouw elegante uitstraling

De ranke en elegante woontoren werd ontworpen door Inbo architecten, in nauwe samenwerking met ketenpartner ERA Contour en Goudstikker de Vries. Het gebouw straalt met chique materialen in alles elegantie en comfort uit. Van de acht meter hoge plint van gekloofde goudwitte natuursteen en de zeer exclusieve baksteen van de gevel, tot de sfeervolle interieurafwerking met natuursteen en eiken in de entree- en verdiepingshallen.

De rol van Nibo Services

Nibo Services verzorgt de engineering, productie, levering en montage van onder andere de bijzondere natuursteen metselblokken van de plint, muurafdekkers, dorpels en waterslagen. Voor de inkoop van het natuursteen reizen we af naar Jeruzalem voor de selectie van de juiste blokken in de groeve en de opstart in de fabrieken. De oplevering was in 2017.

Maurice 800 600

Ook op zoek naar bijzondere stenen voor uw project?

Maak een afspraak met Maurice van Nieuwenborg om de mogelijkheden te bespreken.

Intermezzo Nibo Stone
Intermezzo Nibo Stone Interieur
Blokken Natuursteen
Blokken Natuursteen Overleg

Toegepaste producten

Engineering en Montage door Nibo Services!

Download onze brochure
Heeft u een vraag?
Neem contact op