Nibo Stone NL

Emmastaete

Poortugaal
Project details
Opdrachtgever
Kavel Vastgoed B.V.
Materialen
Nibo Hardsteen blauwgrijs
Toepassingen
Plint van gezoete hardsteen
Uitvoering
2022

Bouwbedrijf van Mierlo bouwt aan appartementengebouw Emmastaete Poortugaal, een appartementencomplex met 26 luxe koopapartementen en een commerciële plint. Nibo Services kreeg de opdracht voor het leveren en aanbrengen van de gevelbekleding, kolombekledingen, sierranden en waterslagen van de commerciële plint in licht gezoete hardsteen. Het ontwerp is van de hand van KOW Architecten; een gebouw dat perfect past in de sfeer, architectuur en de schaalgrootte van de oude dorpskern.

Emmastaete 3

Eén gebouw met veel architectuurstijlen

Op het oog lijken het grote statige herenhuizen, maar in werkelijkheid is het één gebouw met een grote variatie in architectuurstijlen, kleuren en soorten metselwerk. Een complex dat naadloos aansluit op de historische huizen in de directe omgeving. In het gebouw komen 26 luxe energiezuinige koopappartementen, winkels, een horecagelegenheid en een gezondheidscentrum.

Emmastaete 2

Plint van licht gezoete hardsteen

De plint van het gebouw, zal evenals de entree worden uitgevoerd in Nibo Hardsteen blauwgrijs. Ook levert Nibo Stone de hardsteen voor de kolombekledingen, sierranden en waterslagen. De hardsteen wordt licht gezoet uitgevoerd. Nibo Services verzorgt de montage.

Marco Witregel

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Maak een afspraak met Marco van Nieuwenborg. Hij komt vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken en neemt meteen diverse materiaalstalen mee.

Toegepaste producten

Gerelateerde projecten

Engineering en Montage door Nibo Services!

Download onze brochure
Heeft u een vraag?
Neem contact op