Nibo Stone NL

Deelplan De Bastide (De Plantage)

Meteren (Geldermalsen)
Project details
Materialen
Composiet, Bianco T & C en Concreto
Toepassingen
Raam- en deurkaders, raamdorpels, vensterbanken
Uitvoering
2022

Bouwbedrijf de Vree en Sliepen bouwt aan deelplan De Bastide, dat onderdeel uitmaakt van de fraai vormgegeven nieuwbouwwijk De Plantage in Meteren, Geldermalsen. Er is veel aandacht voor detailleringen, dat blijkt bijvoorbeeld uit de bijzondere gevelelementen zoals een hijsbalk, rollaag, kaders en bijzondere baksteen. Nibo Stone neemt voor de verschillende fases de levering en montage van de raam- en deurkaders en bijpassende waterslagen voor haar rekening. Ook leveren wij de vensterbanken voor binnen. Binnenkort starten we alweer met de 7e fase van het project.

Concreto deurkaders

Iedere woning is anders, met veel aandacht voor detail

In de nieuwbouwwijk De Plantage in de Betuwe worden in fases 1.500 woningen gebouwd, die verdeeld zijn over 3 deelgebieden. Iedere buurt heeft zijn eigen karakter. De Bastide, die is ontworpen door Hugo Liedenbaum, ademt de sfeer van een vestigingstadje van weleer. Alle woningen zijn verschillend, met uiteenlopende kleuren, vormen en materialen. Er is bij het ontwerp veel aandacht besteed aan de detaillering, zoals een rollaag, hijsbalk, kader en baksteen. Juist die details zorgen voor de sfeer.

Marco 320 260

Benieuwd naar de mogelijkheden in composiet?

Maak een afspraak met Marco om uw wensen te bespreken.

Bianco T raamkader en raamdorpels

Deur- en raamkaders in grijs en wit

Nibo Stone is er trots op een bijdrage te mogen leveren aan die sfeer met onze deur- en raamkaders en bijpassende raamdorpels (met rubberen klik). We leverden deze gevelelementen in twee kleuren composiet, namelijk onze bekende witte Bianco T en de nieuwere donkergrijze Concreto. De kaders en dorpels werden in onze eigen werkplaats geproduceerd en in opdracht van Nibo Stone gemonteerd. Voor binnen leverden we de vensterbanken in Bianco C.

Toegepaste producten

Gerelateerde projecten

Engineering en Montage door Nibo Services!

Download onze brochure
Heeft u een vraag?
Neem contact op