Nibo Stone NL
De Kamerheer Den Helder 1

De Kamerheer

Den Helder

Vernieuwing stadshart Den Helder

In het kader van de vernieuwing van het stadshart van Den Helder, bouwde aannemer Dozy bv in 2019 De Hofdame, een aaneenschakeling van 5 individuele woningen en 8 appartementen. Op de begane grond is een van de mooiste winkelstroken van Den Helder. Nibo Stone mocht destijds de hardsteen gevelelementen leveren en aanbrengen.

De Hofdame en De Kamerheer

Kort daarna werd gestart met De Kamerheer, een appartementencomplex met 17 woningen en een winkelplint van 350 m2. Geurst & Schulze architecten uit Den Haag heeft het gebouw ontworpen en heeft daarbij rijkelijk natuursteen toegepast in de plint van het appartementengebouw. Het gebouw werd in december 2019 opgeleverd. In de plint van het gebouw zit sinds februari 2020 Grand Cafe Nozems, die met hun mooie restaurant leven aan de hardsteen gevel geven.

Bekende architect

Geurst & Schulze is geen onbekende voor Nibo Stone. Zij ontwierpen ook de projecten Kopblok in Houthaven Amsterdam en Karspelhof Amsterdam, waar Nibo Stone eerder het natuursteen aan leverden. Ook de Hofdame komt van de hand van dit architectenbureau.

Engineering, leveren en aanbrengen door Nibo Services

Nibo Stone verzorgde via Nibo Services de engineering, het leveren en aanbrengen van de hardsteen gezoete platen voor de plint en de raam- en deurkaders van De Kamerheer. De hardsteen elementen werden in het land van herkomst geproduceerd.

Johan Witrand

Ook benieuwd naar natuursteen voor uw project?

Neem contact op met Johan om de mogelijkheden in hardsteen of een van onze andere materialen te bespreken.

De Kamerheer Den Helder 5
Dozy Nibo Stone 1
Dozy Nibo Stone 2
Dozy Nibo Stone

Toegepaste producten

Engineering en Montage door Nibo Services!

Download onze brochure
Heeft u een vraag?
Neem contact op