Nibo Stone NL

4 Woontorens DUIN

Almere
Project details
Toepassingen
vensterbanken, dorpels
Uitvoering
2021

Voor project DUIN in Almere is TBI-Onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede gestart met de bouw van vier woontorens met in het totaal 337 woningen. Nibo Stone zal de vensterbanken en dorpels leveren voor de eerste toren, San Francisco en is tevens verantwoordelijk voor de montage.

San Francisco staat pal aan het strand en heeft een prachtig uitzicht over het IJmeer en Amsterdam. Dat maakt het vakantiegevoel belangrijk in de architectuur van het project. De architecten Klunder Architecten en MoederscheimMoonen Architects gaven het ontwerp de allure van een luxe seaside residence. De buitenkant is uitgevoerd in wit stucwerk, waardoor het een echte blikvanger aan het water is.

San Francisco is gelegen in Kop Zuid, het middelpunt van DUIN. Hier vind je straks op zo’n 7.000 m2 ook kantoren, winkels, horeca-zaakjes, een grote supermarkt en een ondergrondse parkeergarage met circa 876 plaatsen gerealiseerd. DUIN is een groot gebieds- en ontwikkelingsplan in de kustzone van Almere Poort. In een nieuw duinlandschap met stranden en bossen worden sinds 2013 in totaal 3000 woningen, horeca, hotel(s), winkels, zorgvoorzieningen, onderwijs, kantoren, parkeervoorzieningen, wellness en leisure. Onlangs werd het plan nog bekroond met de NEPROM-prijs 2017.

Johan 800 600

Meer weten over onze vensterbanken of dorpels?

Neem contact op met Johan om de mogelijkheden voor uw bouwproject te bespreken.

Toegepaste producten

Gerelateerde projecten

Engineering en Montage door Nibo Services!

Download onze brochure
Heeft u een vraag?
Neem contact op