Nibo Stone

Actueel

Nieuws en meer...

Tegelzetbedrijven gezocht!

01 december 2020

Voor uitbreiding van ons netwerk zijn wij dringend op zoek naar tegelzetbedrijven in Zuid Nederland.

We zijn op zoek naar een langdurige samenwerking met een tegelzetter die nauwkeurig werkt en oog voor detail heeft. We vinden het belangrijk dat je klantvriendelijk bent, kwaliteit levert en je afspraken met zowel Nibo Stone als de opdrachtgever na komt.

In overleg met Nibo Stone ga je bij particulieren thuis vloertegels plaatsen van keramiek of natuursteen in de regio Zuid Nederland. Aanvullende afspraken maak je rechtstreeks met de opdrachtgever, ook facturatie vindt direct aan de opdrachtgever plaats.

Heb je genoeg ervaring als tegelzetter en ben je ook bekend met het plaatsen van natuursteen vloeren, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer

Nieuwe kleur vensterbank

19 juni 2020

Naast de twee witte, twee grijze en zwarte marmercomposieten, introduceert Nibo Stone nu ook een beige composiet: Nibo Marmercomposiet Crema. Met dezelfde duurzame eigenschappen als de andere materialen, is deze kleur een welkome aanvulling op het kleurengamma van Nibo Stone.

Lees meer

Coronavirus: Showrooms zijn open

20 maart 2020

De showrooms van Nibo Stone zijn volgens de normale openingstijden geopend. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers vinden wij heel belangrijk en daarom hebben wij maatregelen getroffen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en leven deze ten strengste na. Dit kunnen wij echter niet alleen. Daarom vragen wij je om je medewerking.

Mocht het RIVM haar beleid ten aanzien van winkels en dus onze showrooms wijzigen, zullen wij dit uiteraard volgen.

Vooralsnog kun je dus gerust onze showroom bezoeken en je orienteren op de aanschaf van een nieuwe vloer.

Lees meer

Winnaar Win een beeld of BBQ is bekend

13 maart 2020

In de periode november - februari maakte iedere bezoeker van onze showroom kans op een beeld of barbecue. Het enige wat je hoefde te doen was een actiekaartje invullen. Op het kaartje kon je zelf aangeven wat je wilde winnen: een natuurstenen (borst)beeld of een large kamado barbecue. Inmiddels heeft de trekking plaatsgevonden en is de winnaar bekend gemaakt. De winnaar is:

Lees meer

Winnaar Vloerencheque bekend

19 november 2019

Tijdens de hele maand oktober maakte iedere bezoeker van onze showroom kans op een vloerencheque t.w.v. maar liefst € 1.500,-. Dit was onderdeel van onze speciale ‘oktober woonmaand actie’. Het enige wat je hoefde te doen was een actiekaartje invullen. Inmiddels heeft de trekking plaatsgevonden en is de winnaar bekend gemaakt.

Lees meer

Winnaar BBQ-Actie bekend

14 september 2019

In augustus kon je in onze showroom in Vianen meedoen met een winactie. Iedere bezoeker die een kaartje in had gevuld maakte kans op een large Auplex Kamado Barbecue t.w.v. € 499,-. Inmiddels heeft de trekking plaatsgevonden en is de winnaar bekend gemaakt.

Lees meer

Vensterbanken van Nibo Stone ook in België leverbaar

23 augustus 2019

Voor een bijzonder appartementengebouw in Brussel leverde Nibo Stone vensterbanken in marmercomposiet. Partner Pascal Ziyan met zijn bedrijf Zind plaatste de vensterbanken. In een interview met het vaktijdschrift Polycaro vertelt Pascal over de verschillen in de bouw tussen Nederland en België en over de samenwerking met Nibo Stone. Lees hier het hele interview.

Lees meer

Artikel: Bijzonder vloeren met hart en ziel

08 juli 2019

Voor het magazine Excellent Wonen werd Maurice van Nieuwenborg, directeur van Nibo Stone geïnterviewd. Hij vertelt over de nieuwste trends op het gebied van vloeren en over de showroom van Nibo Stone, waar je de vloeren echt kunt beleven. Lees hier het hele artikel.

Lees meer

Renovatie Koopmans Building Tilburg University

28 mei 2019

BINX Smartility rond in juli de renovatie af van het Koopmans Gebouw. Nibo Stone levert de marmeren vensterbanken en verzorgde eveneens de vakkundige montage.

Lees meer

3 nieuwe kleuren composiet vensterbanken

16 mei 2019

Nibo Stone heeft haar kleurengamma in marmercomposieten uitgebreid met maar liefst 3 nieuwe kleuren. Indien composiet wordt verkozen boven natuursteen, is nu de Nibo Marmercomposiet Hardsteen gezoet verkrijgbaar. Daarnaast zijn de donkergrijze gepolijste Concreto en de lichtgrijze gepolijste Plata een welkome aanvulling op het assortiment.

Lees meer