Nibo Stone

Actueel

Nieuws en meer...

Coronavirus: Showrooms zijn open

20 maart 2020

Vooralsnog zijn de showrooms van Nibo Stone open. Maar omdat wij de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers het allerbelangrijkste vinden hebben wij maatregelen getroffen. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en leven deze ten strengste na. Dit kunnen wij echter niet alleen. Daarom vragen wij je om je medewerking.

Mocht het RIVM haar beleid ten aanzien van winkels en dus onze showrooms aanscherpen, zullen wij dit uiteraard volgen.

Vooralsnog kun je dus gerust onze showroom bezoeken en je orienteren op de aanschaf van een nieuwe vloer. Bezoek je liever de showroom als er geen andere bezoekers aanwezig zijn? Bekijk dan onze mogelijkheden voor private shopping.

Lees meer

Winnaar Win een beeld of BBQ is bekend

13 maart 2020

In de periode november - februari maakte iedere bezoeker van onze showroom kans op een beeld of barbecue. Het enige wat je hoefde te doen was een actiekaartje invullen. Op het kaartje kon je zelf aangeven wat je wilde winnen: een natuurstenen (borst)beeld of een large kamado barbecue. Inmiddels heeft de trekking plaatsgevonden en is de winnaar bekend gemaakt. De winnaar is:

Lees meer

Winnaar Vloerencheque bekend

19 november 2019

Tijdens de hele maand oktober maakte iedere bezoeker van onze showroom kans op een vloerencheque t.w.v. maar liefst € 1.500,-. Dit was onderdeel van onze speciale ‘oktober woonmaand actie’. Het enige wat je hoefde te doen was een actiekaartje invullen. Inmiddels heeft de trekking plaatsgevonden en is de winnaar bekend gemaakt.

Lees meer

Winnaar BBQ-Actie bekend

14 september 2019

In augustus kon je in onze showroom in Vianen meedoen met een winactie. Iedere bezoeker die een kaartje in had gevuld maakte kans op een large Auplex Kamado Barbecue t.w.v. € 499,-. Inmiddels heeft de trekking plaatsgevonden en is de winnaar bekend gemaakt.

Lees meer

Vensterbanken van Nibo Stone ook in België leverbaar

23 augustus 2019

Voor een bijzonder appartementengebouw in Brussel leverde Nibo Stone vensterbanken in marmercomposiet. Partner Pascal Ziyan met zijn bedrijf Zind plaatste de vensterbanken. In een interview met het vaktijdschrift Polycaro vertelt Pascal over de verschillen in de bouw tussen Nederland en België en over de samenwerking met Nibo Stone. Lees hier het hele interview.

Lees meer

Artikel: Bijzonder vloeren met hart en ziel

08 juli 2019

Voor het magazine Excellent Wonen werd Maurice van Nieuwenborg, directeur van Nibo Stone geïnterviewd. Hij vertelt over de nieuwste trends op het gebied van vloeren en over de showroom van Nibo Stone, waar je de vloeren echt kunt beleven. Lees hier het hele artikel.

Lees meer

Renovatie Koopmans Building Tilburg University

28 mei 2019

BINX Smartility rond in juli de renovatie af van het Koopmans Gebouw. Nibo Stone levert de marmeren vensterbanken en verzorgde eveneens de vakkundige montage.

Lees meer

3 nieuwe kleuren composiet vensterbanken

16 mei 2019

Nibo Stone heeft haar kleurengamma in marmercomposieten uitgebreid met maar liefst 3 nieuwe kleuren. Indien composiet wordt verkozen boven natuursteen, is nu de Nibo Marmercomposiet Hardsteen gezoet verkrijgbaar. Daarnaast zijn de donkergrijze gepolijste Concreto en de lichtgrijze gepolijste Plata een welkome aanvulling op het assortiment.

Lees meer

NIBO STONE TEKENT CONVENANT VOOR MEER VERANTWOORDE PRODUCTIE EN INKOOP VAN NATUURSTEEN

14 mei 2019

Nibo Stone tekende als één van de eerste natuursteenbedrijven het convenant waarin de Nederlandse en Vlaamse natuursteensector samen met de Nederlandse en Vlaamse overheden, ngo’s en vakbonden afspraken hebben gemaakt voor een meer verantwoorde productie en inkoop van natuursteen. Het gezamenlijk initiatief wordt ‘initiatief TruStone’ genoemd.

Lees meer

Ook in 2018 voldoende hardsteen

22 juni 2018

In de markt wordt momenteel gesproken over een beperkte beschikbaarheid en mogelijk zelfs een stop op de levering van hardsteen, met name uit China.Graag willen we u laten weten dat u zich over die beperkte beschikbaarheid zich bij ons geen zorgen hoeft te maken. Door ons sterke...

Lees meer