ACTUEELNieuws en meer...

Artikel: Bijzonder vloeren met hart en ziel

08 juli 2019

Voor het magazine Excellent Wonen werd Maurice van Nieuwenborg, directeur van Nibo Stone geïnterviewd. Hij vertelt over de nieuwste trends op het gebied van vloeren en over de showroom van Nibo Stone, waar je de vloeren echt kunt beleven. Lees hier het hele artikel.

Lees meer

Renovatie Koopmans Building Tilburg University

28 mei 2019

BINX Smartility rond in juli de renovatie af van het Koopmans Gebouw. Nibo Stone levert de marmeren vensterbanken en verzorgde eveneens de vakkundige montage.

Lees meer

3 nieuwe kleuren composiet vensterbanken

16 mei 2019

Nibo Stone heeft haar kleurengamma in marmercomposieten uitgebreid met maar liefst 3 nieuwe kleuren. Indien composiet wordt verkozen boven natuursteen, is nu de Nibo Marmercomposiet Hardsteen gezoet verkrijgbaar. Daarnaast zijn de donkergrijze gepolijste Concreto en de lichtgrijze gepolijste Plata een welkome aanvulling op het assortiment.

Lees meer

NIBO STONE TEKENT CONVENANT VOOR MEER VERANTWOORDE PRODUCTIE EN INKOOP VAN NATUURSTEEN

14 mei 2019

Nibo Stone tekende als één van de eerste natuursteenbedrijven het convenant waarin de Nederlandse en Vlaamse natuursteensector samen met de Nederlandse en Vlaamse overheden, ngo’s en vakbonden afspraken hebben gemaakt voor een meer verantwoorde productie en inkoop van natuursteen. Het gezamenlijk initiatief wordt ‘initiatief TruStone’ genoemd.

Lees meer

Ook in 2018 voldoende hardsteen

22 juni 2018

In de markt wordt momenteel gesproken over een beperkte beschikbaarheid en mogelijk zelfs een stop op de levering van hardsteen, met name uit China. Graag willen we u laten weten dat u zich over die beperkte beschikbaarheid zich bij ons geen zorgen hoeft te maken. Door ons sterke...

Lees meer

MARKTONDERZOEK NIBO STONE

07 oktober 2017

Onlangs voerde De Marktwijzer in opdracht van Nibo Stone een marktonderzoek uit onder bezoekers in onze showroom en klanten. We wilden graag weten hoe bezoekers ons hebben gevonden en wat dan hun (eerste) indruk was van Nibo Stone. Met de informatie die we uit het onderzoek halen kunnen we

Lees meer

TINNEMANS LIFESTYLE EVENT: UNIEK LIFESTYLE EVENT IN LIMBURG

03 oktober 2017

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017 is de sfeervolle showroom van Tinnemans Keukens het toneel voor de vijfde editie van hét lifestyle event van Limburg. Een eigentijds lifestyle event waar tal van toonaangevende Limburgse bedrijven zich van hun beste kant laten zien. Nibo Stone is erbij!

Lees meer

NIBO STONE VERKOOPT GEEN ‘FOUT’ GRANIET

26 augustus 2017

Vorige week verschenen er in de media diverse nieuwsberichten over 3 Nederlandse bedrijven die 'fout' graniet inkopen bij Indiase steengroeves. Een onderzoek in 2016 door de Landelijke India Groep, Stop Kinderarbeid en Kerk in Actie wees uit dat er in de groeves sprake is van slechte…

Lees meer

FACEBOOKACTIE: POST, LIKE & WIN € 250

24 mei 2017

(Oud)klanten van Nibo Stone opgelet! Speciaal voor onze klanten hebben wij een actie op Facebook waar je maar liefst € 250 cashback kunt winnen op jouw gekochte vloer! Wat moet je hiervoor doen? Maak een foto van jouw Nibo Stone vloer Plaats deze foto op onze Facebook-pagina en tag…

Lees meer

BEZOEK ONS VERNIEUWDE INSPIRATIECENTER IN VIANEN

12 mei 2017

Op 2e Pinksterdag openen wij de deuren van onze nieuwe inspiratiecenter in Vianen. De toch al ruime showroom is dubbel zo groot geworden en is uitgebreid met een ruime collectie keramische tegels en terrastegels. Om deze feestelijke opening extra luister bij te zetten, geeft Nibo Stone een speciale openingsaanbieding.

Lees meer

Deel via