Nibo Stone

Actueel

Nieuws en meer...

Winnaar Vloerencheque bekend

19 november 2019

Tijdens de hele maand oktober maakte iedere bezoeker van onze showroom kans op een vloerencheque t.w.v. maar liefst € 1.500,-. Dit was onderdeel van onze speciale ‘oktober woonmaand actie’. Het enige wat je hoefde te doen was een actiekaartje invullen. Inmiddels heeft de trekking plaatsgevonden en is de winnaar bekend gemaakt.

Lees meer

Winnaar BBQ-Actie bekend

14 september 2019

In augustus kon je in onze showroom in Vianen meedoen met een winactie. Iedere bezoeker die een kaartje in had gevuld maakte kans op een large Auplex Kamado Barbecue t.w.v. € 499,-. Inmiddels heeft de trekking plaatsgevonden en is de winnaar bekend gemaakt.

Lees meer

Vensterbanken van Nibo Stone ook in België leverbaar

23 augustus 2019

Voor een bijzonder appartementengebouw in Brussel leverde Nibo Stone vensterbanken in marmercomposiet. Partner Pascal Ziyan met zijn bedrijf Zind plaatste de vensterbanken. In een interview met het vaktijdschrift Polycaro vertelt Pascal over de verschillen in de bouw tussen Nederland en België en over de samenwerking met Nibo Stone. Lees hier het hele interview.

Lees meer

Artikel: Bijzonder vloeren met hart en ziel

08 juli 2019

Voor het magazine Excellent Wonen werd Maurice van Nieuwenborg, directeur van Nibo Stone geïnterviewd. Hij vertelt over de nieuwste trends op het gebied van vloeren en over de showroom van Nibo Stone, waar je de vloeren echt kunt beleven. Lees hier het hele artikel.

Lees meer

Renovatie Koopmans Building Tilburg University

28 mei 2019

BINX Smartility rond in juli de renovatie af van het Koopmans Gebouw. Nibo Stone levert de marmeren vensterbanken en verzorgde eveneens de vakkundige montage.

Lees meer

3 nieuwe kleuren composiet vensterbanken

16 mei 2019

Nibo Stone heeft haar kleurengamma in marmercomposieten uitgebreid met maar liefst 3 nieuwe kleuren. Indien composiet wordt verkozen boven natuursteen, is nu de Nibo Marmercomposiet Hardsteen gezoet verkrijgbaar. Daarnaast zijn de donkergrijze gepolijste Concreto en de lichtgrijze gepolijste Plata een welkome aanvulling op het assortiment.

Lees meer

NIBO STONE TEKENT CONVENANT VOOR MEER VERANTWOORDE PRODUCTIE EN INKOOP VAN NATUURSTEEN

14 mei 2019

Nibo Stone tekende als één van de eerste natuursteenbedrijven het convenant waarin de Nederlandse en Vlaamse natuursteensector samen met de Nederlandse en Vlaamse overheden, ngo’s en vakbonden afspraken hebben gemaakt voor een meer verantwoorde productie en inkoop van natuursteen. Het gezamenlijk initiatief wordt ‘initiatief TruStone’ genoemd.

Lees meer

Ook in 2018 voldoende hardsteen

22 juni 2018

In de markt wordt momenteel gesproken over een beperkte beschikbaarheid en mogelijk zelfs een stop op de levering van hardsteen, met name uit China.Graag willen we u laten weten dat u zich over die beperkte beschikbaarheid zich bij ons geen zorgen hoeft te maken. Door ons sterke...

Lees meer

MARKTONDERZOEK NIBO STONE

07 oktober 2017

Onlangs voerde De Marktwijzer in opdracht van Nibo Stone een marktonderzoek uit onder bezoekers in onze showroom en klanten. We wilden graag weten hoe bezoekers ons hebben gevonden en wat dan hun (eerste) indruk was van Nibo Stone. Met de informatie die we uit het onderzoek halen kunnen we

Lees meer

TINNEMANS LIFESTYLE EVENT: UNIEK LIFESTYLE EVENT IN LIMBURG

03 oktober 2017

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017 is de sfeervolle showroom van Tinnemans Keukens het toneel voor de vijfde editie van hét lifestyle event van Limburg. Een eigentijds lifestyle event waar tal van toonaangevende Limburgse bedrijven zich van hun beste kant laten zien. Nibo Stone is erbij!

Lees meer