Nibo Stone NL

Q Residences: markant wooncomplex met granieten binnendeurdorpels van Nibo Stone

Op een prominente locatie in tuinstad Buitenveldert (Amsterdam) bouwt JP van Eesteren aan een markant wooncomplex: Q Residences, dat bestaat uit twee woontorens. Deze landmark van internationale allure werden ontworpen door Studio Gang uit Chicago, een van de meest gerenommerde architectenbureaus uit de wereld. Nibo Stone is er trots op dat wij, al decennia lang een trouwe leverancier van JP van Eesteren, alle binnendeurdorpels in Nibo Graniet nero mogen leveren aan dit iconische project.

SPB NL Q Residences Amsterdam R 19 001 big

Quartz en Qube

De 75 meter hoge woontoren ‘Quartz’ is de eyecatcher van het project en de zuidelijk gelegen ‘Qube’ van 35 meter hoog maakt het beeld compleet. De ontwikkeling voorziet in 248 woningen met op de begane grond ca. 500 m2 aan commerciële functies. Onder de gebouwen komt een 2-laagse parkeergarage voor ca. 130 parkeerplaatsen

SPB NL Q Residences Amsterdam R 19 002 hero
Nero graniet 1500 1500

Ook benieuwd naar dit materiaal?

Deze zwarte grabbo uit Zimbabwe heeft supergoede eigenschappen en is geschikt voor alle gebruik binnen en buiten. Vraag nu een monster aan van dit materiaal.

Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Anoniem
Wij hebben tegels gekocht na een bezoek te hebben gebracht aan de showroom en een informatief prettig gesprek met een verkoopmedewerker. Ook de communicatie daarna over de levering was prima.
★★★★★ ★★★★★
Rian Ruhl
Goede ontvangst en mooi assortiment. Niet tevreden over hetgeen beloofd is wat betreft de kwaliteit van mijn B-keuze tegels. Ik had een stuk meer tegels besteld dan geadviseerd, en dat was hard nodig (een aantal pakken tegels waren compleet gebroken, daarnaast waren ze een stuk minder haaks dan beloofd. Daardoor moest bijna elke tegel verzaagd worden). Om mij tegemoet te komen heeft Nibo op een goede manier bemiddeld in een oplossing, in de vorm van het plaatsen van de plinten door een van hun eigen tegelzetters. Ik was al zeer tevreden over het eindresultaat, en deze vorm van meedenken heeft mij zeker positiever gestemd over het hele proces.
★★★★★ ★★★★★
Snellen van vollenhoven
Geweldig bedrijf, denkt met de klant mee. Ook goeie tips of goeie verkoper. Nee hoor zijn eerder dingen waar je niet bij stil staat.