Nibo Stone NL

Q Residences: markant wooncomplex met granieten binnendeurdorpels van Nibo Stone

Op een prominente locatie in tuinstad Buitenveldert (Amsterdam) bouwt JP van Eesteren aan een markant wooncomplex: Q Residences, dat bestaat uit twee woontorens. Deze landmark van internationale allure werden ontworpen door Studio Gang uit Chicago, een van de meest gerenommerde architectenbureaus uit de wereld. Nibo Stone is er trots op dat wij, al decennia lang een trouwe leverancier van JP van Eesteren, alle binnendeurdorpels in Nibo Graniet nero mogen leveren aan dit iconische project.

SPB NL Q Residences Amsterdam R 19 001 big

Quartz en Qube

De 75 meter hoge woontoren ‘Quartz’ is de eyecatcher van het project en de zuidelijk gelegen ‘Qube’ van 35 meter hoog maakt het beeld compleet. De ontwikkeling voorziet in 248 woningen met op de begane grond ca. 500 m2 aan commerciële functies. Onder de gebouwen komt een 2-laagse parkeergarage voor ca. 130 parkeerplaatsen

SPB NL Q Residences Amsterdam R 19 002 hero
Nero graniet 1500 1500

Ook benieuwd naar dit materiaal?

Deze zwarte grabbo uit Zimbabwe heeft supergoede eigenschappen en is geschikt voor alle gebruik binnen en buiten. Vraag nu een monster aan van dit materiaal.

Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Joop de Gooijert
Uitstekend product. Zeer tevreden. Bedrijf geselecteerd vanwege het product. Website pas in tweede instantie gebruikt.
★★★★★ ★★★★★
M. Van Keulen
Materialen zijn vakkundig uitgelegd in de showroom. Vervolgens op afspraak geleverd.
★★★★★ ★★★★★
John Stribos
Breed aanbod, klantgericht en uitstekende service. Wij hebben de showroom Nieuwgein bezocht. Alle tijd voor een gesprek en advies. Een voorbeeld tegel werd geregeld. Omdat onze nieuwbouwwoning later werd opgeleverd, konden de tegels zonder probleem in opslag blijven. Oftewel: alles was positief.