Nibo Stone NL

Ook in 2018 voldoende hardsteen

In de markt wordt momenteel gesproken over een beperkte beschikbaarheid en mogelijk zelfs een stop op de levering van hardsteen, met name uit China.

Graag willen we u laten weten dat u zich over die beperkte beschikbaarheid zich bij ons geen zorgen hoeft te maken. Door ons sterke inkoopnetwerk heeft de huidige krapte in hardsteen voor ons geen gevolgen. We hebben een gegarandeerde beschikking over hardsteen uit België (3 groeves), China (3 verschillende soorten) en Ierland. We hebben de aanvoer van materialen voor productie geheel in eigen hand. Of dit nu in onze eigen productie-unit in Venlo is als bij de productiebedrijven in het land van herkomst. Deze productiebedrijven hebben overigens allemaal een licentie waarmee zij mogen blijven produceren, ook al wordt van overheidswege besloten groeves te sluiten (wat regelmatig gebeurt in China).

In 2011 schreef natuursteen kenner Gert Legein al een interessant artikel in het Vakblad Natuursteen, waarin hij de verschillende eigenschappen van deze hardsteensoorten uiteenzet.

Lees hier het artikel

Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Anoniem
Fijn bedrijf waar we profecioneel zijn geholpen . Goed advies en geleverd volgens afspraak.
★★★★★ ★★★★★
Anoniem
Vriendelijk en behulpzaam