Nibo Stone NL

Ook in 2018 voldoende hardsteen

In de markt wordt momenteel gesproken over een beperkte beschikbaarheid en mogelijk zelfs een stop op de levering van hardsteen, met name uit China.

Graag willen we u laten weten dat u zich over die beperkte beschikbaarheid zich bij ons geen zorgen hoeft te maken. Door ons sterke inkoopnetwerk heeft de huidige krapte in hardsteen voor ons geen gevolgen. We hebben een gegarandeerde beschikking over hardsteen uit België (3 groeves), China (3 verschillende soorten) en Ierland. We hebben de aanvoer van materialen voor productie geheel in eigen hand. Of dit nu in onze eigen productie-unit in Venlo is als bij de productiebedrijven in het land van herkomst. Deze productiebedrijven hebben overigens allemaal een licentie waarmee zij mogen blijven produceren, ook al wordt van overheidswege besloten groeves te sluiten (wat regelmatig gebeurt in China).

In 2011 schreef natuursteen kenner Gert Legein al een interessant artikel in het Vakblad Natuursteen, waarin hij de verschillende eigenschappen van deze hardsteensoorten uiteenzet.

Lees hier het artikel

Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 130 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Ockeloen
Het bedrijf heeft een prachtige toonzaal met vakkundige mensen. De vloer is geweldig goed gelegd en de tegels zijn van uitstekende kwaliteit.
★★★★★ ★★★★★
Anna van Klaveren
Van begin tot het eind. Alles tot in de puntjes geregeld.
★★★★★ ★★★★★
Van Leest
Beste Heer Klaassen,Onlangs hebben we bij u een tegelvloer besteld voor ons nieuwe woonhuis in Genhout, ordernummer 202111033. De vloer is inmiddels gelegd door ZIND bvba. We zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit. Dit betreft zowel de kwaliteit van het geleverde materiaal als de kwaliteit van de werkzaamheden door ZIND. De vloer ligt perfect waterpas. Het gelegde patroon, de kleur van de voeg en het afkitwerk zijn in zeer goed overleg tot stand gekomen tussen ons en de heer Pascal Ziyan. De planning van de werkzaamheden door ZIND is ook naar tevredenheid verlopen, er werd duidelijk over gecommuniceerd en de werkzaamheden werden conform afspraak nagekomen. De werkplek werd ordelijk schoon en opgeruimd achtergelaten. Verder kregen we goed advies over hoe de vloer te behandelen na het leggen. Kortom prima vakwerk waar we heel blij mee zijn.Met vriendelijke groeten,Rinus van Leest en Ilse van Ogtrop