Nibo Stone NL

Ontdek Onze Nieuwe Monsterpresentatie

IMG 0082

Bij Nibo Stone zijn we voortdurend bezig met het vinden van nieuwe manieren om onze klanten te ondersteunen en inspireren. Graag delen we met u ons nieuwste initiatief – onze nieuwe Monsterpresentatie gevuld met handzame samples van onze standaardmaterialen die kunnen worden toegepast voor vensterbanken, kaders, dorpels en maatwerk. De monsterdoos biedt een actuele presentatie zodat u de mogelijkheden kunt ontdekken en de perfecte keuze kunt maken voor uw projecten. Het is de ideale manier om onze kwaliteit en diversiteit te ervaren voordat u een beslissing neemt.

Nibo Stone Belgisch Hardsteen Geschuurd En Chinees Porfier Kopblok Hofgebouw Houthaven Fase 2

Kostenefficiënt inkopen voor uw project

We begrijpen dat elk project uniek is en specifieke eisen kan hebben. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om te kiezen voor andere materialen van natuursteen of keramiek, specifiek afgestemd op uw project. We hebben een uitgebreid internationaal netwerk opgebouwd gedurende ons decennialange bestaan, waardoor we rechtstreeks kunnen inkopen bij groeves en fabrieken. Dankzij deze korte lijnen kunnen we kostenefficiënt inkopen, wat een direct prijsvoordeel voor de klant oplevert. Bespreek dus gerust met ons uw wensen.

Intercity Hotel Enschede (14)

Vroege samenwerking voor voordelen

Wanneer we vroeg betrokken worden in de ontwerpfase van uw bouwproject, kunnen we ondersteunen in materiaalkeuzes en bouwtechnische detailleringen. Bovendien blijkt uit de praktijk dat het meepraten aan de ontwerptafel vaak leidt tot vernieuwende ideeën die ervoor zorgen dat de doorlooptijd van het bouwtraject kan worden verkort. We beschikken over een ruime bouwtechnische kennis en we denken graag mee over de constructiemogelijkheden. We nemen graag de complete engineering uit handen.

IMG 0085

Monsterpresentatie ontvangen?

Altijd een sample van de meest actuele materialen bij de hand? Vraag dan nu de monsterdoos aan. Wij komen hem graag persoonlijk bij u bezorgen.