Nibo Stone NL

NIEUWE BROCHURE “DEURDORPELS”

Nadat in 1923 de eerste grondbeginselen van ons bedrijf werden gelegd door overgrootvader Van Nieuwenborg, opende opa Van Nieuwenborg in 1956 de steenhouwerij aan de Voltastraat in Venlo met een nieuwe geavanceerde zaagmachine en polijstmachine. Naast de ambachtelijke restauratie van kerken en adere bouwwerken, produceerde het bedrijf vanaf dat moment ook natuurstenen dorpels en vensterbanken voor de aannemerij. In de jaren erna zijn er veel bedrijfsactiviteiten bij gekomen, maar de traditionele buitendeurdorpel wordt nog altijd in onze werkplaats geproduceerd.

Naast deze buitendeurdorpel levert Nibo Stone ook binnendeurdorpels zoals badceldorpels en rolstoeldorpels. Speciaal voor renovatieprojecten leveren we de renovatiedorpel met verhoogde neuten. Deze dorpel heeft niet alleen een esthetische uitstraling, maar biedt tevens een duurzame oplossing bij houtrot, dat vaker voorkomt in de houten stijlen van het deurkozijn bij oudere woningen.

Deurdorpels  800 600 800 600 85

Alle informatie over de deurdorpels van Nibo Stone vindt u terug in onze nieuwste brochure. Download hem hier. Wilt u de brochure graag per post ontvangen, vraag hem dan bij ons aan. Deze brochure is de laatste van de reeks die we hebben gemaakt over onze afbouwelementen. Wilt u een van de andere brochures bekijken, download ze dan hier.

Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Willemien Brouwer
We hebben de adviezen en hulp in de showroom als zeer prettig ervaren.