Nibo Stone NL

Nibo Stone getroffen door hevige brand, maar weer volledig Up & Running

IMG 0824

Op 6 mei jl. moesten we machteloos aanschouwen hoe ons pand in Venlo volledig in de as werd gelegd door een hevige brand. Het grootste gedeelte van team Venlo was erbij en met zijn allen voelden we een groot verdriet. We kunnen van geluk spreken dat er geen slachtoffers zijn gevallen. De materiële schade is enorm, maar desondanks staat Nibo Stone als bedrijf nog stevig overeind.

Nog diezelfde avond kregen we een volledige ingerichte kantoorruimte aangeboden waar datzelfde team de volgende zondagochtend bij elkaar kwam. De tranen werden weggeveegd en er werden plannen gemaakt hoe we zo snel mogelijk onze activiteiten weer konden herpakken om op die manier de schade voor onze klanten en ons bedrijf zo klein mogelijk te houden.

Binnen 4 dagen werd er een noodserver werd gebouwd en werd een back-up van de belangrijkste systemen teruggeplaatst. Alle klanten werden geïnformeerd. Een nieuwe telefooncentrale werd operationeel gemaakt en een overzicht van alle lopende orders was paraat. Een deel van de voorraden en gereedstaande orders stonden op ons buitenterrein en waren ongeschonden en konden we nog uitleveren.

We zijn er ongelooflijk trots op dat we nu, na nog geen 4 weken, weer volledig op ons oude productieniveau zitten en voor onze klanten weer de vertrouwde levertijd van 3 weken kunnen hanteren in ieder gewenst voorraadmateriaal. Alle lopende productieorders zijn uitbesteed bij collega-bedrijven en onze voorraden zijn weer aangevuld. Momenteel zit een productieteam van Nibo Stone in Duitsland om vanuit onze tijdelijke productie-unit zelf te produceren. De eerste orders staan daar alweer klaar voor levering. Ook de verkoop aan onze particuliere klanten kan vanuit onze showroom in Vianen gewoon doorgaan.

Naast dat we weer volledig ‘up and running’ zijn, zijn we hier sterker dan ooit uit gekomen. We zijn dankbaar voor het medeleven, de belangeloze hulp en alle steun die we vanuit alle hoeken krijgen; de bedrijven uit de omgeving, onze toeleveranciers, de branche, conculega-bedrijven en vele anderen. Dit heeft ons diep geraakt en heel goed gedaan.

Nibo Stone is een familiebedrijf dat al decennia lang bestaat. Veel van ons zijn geen bloedverwanten meer, maar toch hebben wij ons die avond en de afgelopen weken meer dan eens gerealiseerd hoe sterk de gebundelde kracht van onze “Nibo-familie” is. We zijn ontzettend trots op het geweldig gemotiveerde team, strijdlustiger dan ooit, om samen met u de mooiste projecten te realiseren.

Wij danken iedereen voor alle steun en medeleven die wij hebben mogen ontvangen. Maar vooral willen onze klanten bedanken dat wij de ruimte hebben gekregen om ons te herpakken en wij hen nog steeds tot onze klantenkring mogen rekenen.


Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
vd bos
vlotte verkoop een keer kijken was voldoende