Nibo Stone NL

Levering vensterbanken aan nieuwbouwproject Slotjes Midden in Oosterhout

Ballast Nedam Zuid bouwt momenteel aan 106 sociale huurappartementen in de wijk Slotjes Midden in Oosterhout. In de marmercomposiet Bianco C zal Nibo Stone de vensterbanken leveren voor een aantal blokken in deze wijk. De wijk wordt volledig geherstructureerd. Een deel van de woningen is gerenoveerd en een deel van de woningen is gesloopt om plaats te maken voor nieuwe woningen. Het plan zal bestaan uit zowel huur- en koopappartementen als huur- en koopwoningen. Ballast Nedam is in het 3e kwartaal van 2020 gestart met de bouw de appartementen, de oplevering staat gepland in 2022. Ook bouwt Ballast Nedam Zuid hier aan 20 koopwoningen.

Nieuwbouw slotjes midden fase 5c appartementen kanaalzijde
Nieuwbouw slotjes midden fase 5c interieur a bouwnr19
Nibo  Bianco  C Detail

Ook benieuwd naar dit materiaal?

Marmercomposiet is verkrijgbaar 6 verschillende kleuren variërend van wit tot zwart. Het is een veelzijdig materiaal dat geschikt is voor alle gebruik in binnen toepassingen zowel in woningen als in gebouwen met normaal collectief gebruik.

Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Etienne Martens
Prima bedrijf! Wij zijn in de mooie showroom in Vianen geweest. Maurice heeft daar uitgebreid uitleg gegeven en uiteindelijk is de vloer keurig gelegd.
★★★★★ ★★★★★
Dave
Fijne showroom en prettige medewerkers. Goed geholpen zodat wij nu onze droomvloer hebben liggen. We een puntje van aandacht en dat is de administratieve afhandeling zoals de Facturatie.
★★★★★ ★★★★★
Wdr
Prima levering, mooi product