Nibo Stone

Vensterbanken

Natuursteen vensterbanken zorgen voor een duurzame afwerking van het kozijn en geven de woning of het bedrijfspand een luxe uitstraling. Nibo Stone levert reeds vanaf de jaren ’50 natuursteen vensterbanken direct uit voorraad in maar liefst acht hoogwaardige natuursteensoorten in graniet, basalt, marmer en hardsteen. Daarnaast leveren we vensterbanken in twee witte en twee grijze composieten en een hardsteen lookalike. Deze materialen worden wekelijks door Nibo Stone zelf geïmporteerd vanuit groeves over de gehele wereld en onder de strenge eisen van ons Intern Kwaliteit Systeem regulair gecontroleerd. Een continuïteit van de voorraden blijft hierdoor gewaarborgd, evenals een kwaliteit die door geen enkel ander bouwmateriaal kan worden geëvenaard.

Venster  Compositie 001

Op maat gemaakte vensterbanken

De vensterbanken worden in onze eigen steenhouwerij op maat gemaakt, desgewenst voorzien van verstek en/of met uitsparingen. De boven- en voorzijde worden standaard gepolijst of gezoet (afhankelijk van materiaalkeuze) afgewerkt en voorzien van een facetrand. Optioneel worden de kopse kanten afgewerkt en kunnen de natuursteen vensterbanken worden geleverd met beschermfolie voor een gegarandeerde krasvrije plaatsing. Uiteraard is de productie in afwijkende materialen, bewerkingen en maten tevens mogelijk. Ook verzorgen wij graag voor u de vakkundige montage.

Bekijk detailtekening

Spoed? Uit voorraad binnen 24 uur geproduceerd.

Uit voorraad leverbare vensterbanken

Om spoed 24-uurs service mogelijk te maken hanteren we van bijna ieder type vensterbank een voorraad in de onderstaande standaard maatvoeringen. Indien u vandaag besteld en morgen wilt afhalen, neem dan even contact op met onze binnendienst T 077 387 14 40 en informeer naar de mogelijkheden.

VERKRIJGBAAR IN

Breedte (mm)Lengte (mm)Dikte (mm)
175max. 225020
200max. 225020
225max. 225020
250max. 225020
275max. 225020
300max. 225020
350max. 225020
400max. 225020
Natuursteen
Nibo Marmer graublauw gepolijst
Nibo Marmer beige gepolijst
Nibo Marmer creme gepolijst
Nibo Graniet grijs gepolijst
Nibo Graniet antraciet gepolijst
Nibo Graniet zwart gezoet
Nibo Hardsteen blauwgrijs 300 gezoet
Belgisch Hardsteen donker gezoet
Marmercomposiet
Nibo Marmercomposiet Hardsteen gezoet
Nibo Marmercomposiet Concreto gepolijst
Nibo Marmercomposiet Plata gepolijst
Nibo Marmercomposiet Bianco C gepolijst
Nibo Marmercomposiet Bianco T gepolijst

Interessant voor u


Compositie  Offerte  Aanvragen 004
Aanvragen offerte
Compositie  Bim  Model 008
Download voor uw BIM-model
Vensterbankenbrochure
Bekijk brochure